Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default technosat 1100plus& technosat 777 ultra codemenu activat


    Hello guys,

    I have both receivers.How do I activative the code menu.

    Technosat 1100plus has S/WVER;5.85


    Thanks,

    Dugi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    220
    Posts Thanks / Likes

    Default


    ur s/w is old version now

    go to menu / user instulation / paraentel lock and enter code 9911

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEED HELP !! TECHNOSAT 9000 ULTRA UPGRADING....
    By rmn in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 16th September 2006, 18:19
  2. HOW to enter key codes for Technosat 9000 Ultra
    By rmn in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd September 2006, 19:15
  3. TECHNOSAT 777 ULTRA
    By georgekamal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st August 2006, 03:58
  4. codemenu activation;technosat FTA 777 ULTRA
    By dugizul in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 25th November 2005, 16:14
  5. CODEMENU ACTIVE TECHNOSAT FTA 777 ULTRA
    By dugizul in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th November 2005, 10:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top