Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default DVBViewer.Pro.v4.5

    Ultima versiune se gaseste aici.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Good job ! Thanks !
    SS2 rev. 2.3; AltDvb 2.2 & DvbWiewer Pro; Gibertini Al 85 cm; H-H Strong; Digibox Strong; 2 X IPTV iDolceTv;1X IPTV Digiplay
    AverTv Hybrid Super 007 - DVB-T

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde gasesc meniul/consola pentru diseqc 1.2 in acest program pentru a misca motorul HH ? multumesc
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In TransEdit aplicatie separata care se pune in Transponder.Mai bine folosesti Smart dvb cu recentul BDA Driver http://www.easysurf.ro/qcjq1190xu96/...vb015a.rar.htm

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    unde gasesc meniul/consola pentru diseqc 1.2 in acest program pentru a misca motorul HH ? multumesc
    Setarile pentru antena le faci cu transedit (care nu conteaza unde se pune) conteaza in schimb updatarea transpondere-lor, pe care ii gasesti deschizand DvbViewer ==> Options ==> Show Configuration folder.
    DvbViewer e de departe cel mai bun/complet player dvb cu conditia sa fie cumparat ... doar asa poti avea acces la toate plugin-urile dedicate.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiiu daca Dvb Viewer e cel mai bun,mie nu-mi misca H-H-ul deloc.E drept ca are o defectiune ,dar altele il misca(altdvb,smartdvb si mytheatre)

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Nu stiiu daca Dvb Viewer e cel mai bun,mie nu-mi misca H-H-ul deloc.E drept ca are o defectiune ,dar altele il misca(altdvb,smartdvb si mytheatre)
    Invata sa il folosesti si apoi da-ti cu parerea.

  8. #8
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Meniul a fost mutat in transedit.
    Ca sa folosesti USALS/GotoX, intri la editorul de canale, click pe lista aferenta unui sat, in dreapta la DisEqC,
    alegi "Extended", apesi "Site", introduci coordonatele tale, pui coordonatele satelitului in casuta goala, ex 13,00 E
    apesi "Edit", la "Address" alegi "Positioner", la "Command" alegi "Angular Positon", apesi "Insert" -->"Ok" --> "Apply"
    Procedezi a fel pt fiecare sat.
    Optiunile "DisEqC", se gasesc si in meniul "Scanare Canale", si se procedeaza la fel ca mai sus.
    Probleme apar la driverele care nu permit trecerea comenzilor pentru motor.
    Pe de alta parte, nici DvbViewer nu trimite comenzi DisEqC catre toate placile, trimite doar la cele care au prevazut in SDK.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..cu Diseqc 1.2 din DVB Viewer n-am reusit sa misc HH-ul...asa ca am apelat la Diseqc 1.2 by MiBi care o misca ok ...problema e ca nu pot sa-l fac sa-l vada in Plugins-ul din DVB Viewer...

    Am pus SS2DiSEqC.dll si SS2DiSEqC.exe atat in folderul DVBViewer/Plugins si am incercat si in Program Data/CMUV/DVBViewer/Plugins dar nici aici nu-l vede in Plugins cand pornesc playerul...

    Am instalat SoftCSA Plugin si 2.40 si 3.0....cu asta vede SS2DiSEqC (pus in folderul) MD Plugins dar nu functioneaza decat manual...adica deschid SS2DiSEqC din Plugins dar la schimbarea satelitului din lista de canale nu pleaca automat pe celalat satelit ales..trebuie sa selectez satelitul respectiv si in SS2DiSEqC si sa-i dau Send..si nu e prea practic...vreo idee?


    vplug l-a vazut din prima pus in DVBViewer/Plugins...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  10. #10
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai de ce mai pui plugin de diseq dc are el deja incorporat.Trebuie doar setat.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut setarile conform informatiilor de mai sus..pur si simplu nu vrea sa miste hh-ul..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce tip de montura HH ai?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top