Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: tp 12527 h

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default tp 12527 h

    nu imi merg programele de pe acest tp . ce pot face?
    antena e reglata. cu alt fta imi merge tp cu, cu alt aparat am probat merge . nu e de la antena ci e problema din decodor ce pot face ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Mures
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    nu imi merg programele de pe acest tp . ce pot face?
    antena e reglata. cu alt fta imi merge tp cu, cu alt aparat am probat merge . nu e de la antena ci e problema din decodor ce pot face ?
    Da-i un factory reset. Si eu exact asa am patit, nu mergea TP-ul cu ProTV si la o resetare si-a revenit.
    Last edited by Levy; 15th October 2010 at 19:56. Reason: Corectare

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am dat si reset si tot degeaba
    mia intrat tp dupa 5 minute intuneric iarasi
    .acum nu mai vrea de loc .de ce nu se poate sa luam numai cardul si sa isi cumpere omu ce aparat vrea .nu toate gunoaiele lor .

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Confim acelasi problema cu conserva de Hyundai, antena e reglata bine.

    Are zile cind nu vrea si momente cind merge (starea vremii indiferent - merge si pe ploaie sau face figuri si cind e soare).
    Reset degeaba.

    Alf

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut si eu pb asta cu o conserva..

    am renuntat la lista de fav si am sters din listat totala posturile la care nu am abonament.. acum se pare ca merge ok..

    bafta. poate va ajuta..

    bineinteles totul dupa un factory reset si full scan..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deasemenea verificati cablul sa fie mufat bine si dintr-o bucata . Aseara am fost interpelat de un prieten care nu prindea o frecventa si era din cauza cablului pe care omul l-a inadit cu mufe rf .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceeasi problema am avut si eu si asta din cauza ca folosesc un Diseq si o a 2-a antena pe Astra cu programele nemtesti (19) si pe acest satelit exista un TP cu acelasi numar si de aici porneste coliziunea pe care acest receiver se pare ca nu o poate repara...aviz celor de la Digi sa rezolve problema.

    o zi buna!
    Claudiu

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si de ce nu fac ceva cei de la digi ?
    intradevar folosesc daisec digi si hotbird 13 . am strers hotbirdu din lista si tot nu merge . mia mers 5 sau 10 min cum am schimbat canalul pe alt tp nu mai merge iarasi tp 12527 h
    .cablul e din o bucata mufat bine ,antena reglata ff bine si tot nu merge

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact aceiasi problema o am si eu cu acest transponder ! Am dat factory reset , am facut o scanare complecta si tot nu vrea . Cateodata merge 5 min. dupa care nu mai vrea . Poate se gaseste cineva din curtea lui Digi sa ne lumineze si pe noi despre ce este vorba . Antena este reglata bine fiindca un Hyunday 1160 merge perfect .

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e vorba de HSS-5160 NA, fa-i un soft upgrade, defapt un soft downgrade va face si va functiona.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    softul din 2007 are si el aceasi buba. adica la mine. folosesc un diseq 4x1 cu nilesat 7w in focar si 0.8w secundar si am probleme pe frecventele de pe 0.8w. cand nu imi merg, trebuie sa dau pe un canal de pe nilesat si apoi merge. am incercat si cu alte diseq-uri si problema persista. se intampla numai cand vrea decoderul. ps: antena este regalata la sange,deci problema dereglarii se exclude. cablul se exclude...ramane doar decoderul. nah, trebuie sa te obisnuiesti..asta e
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  12. #12
    Neinteresant !! Master
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Spatiu
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default Pro tv blank

    Aceeasi problema am rezolvat-o prin factory reset,reinstalare programe,singura buba era ca nu lua Mynele tv, si a trebuit sa bag manual frecventa,polaritate etc pentru al gasi!Este vb de hyundai.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Daca e vorba de HSS-5160 NA, fa-i un soft upgrade, defapt un soft downgrade va face si va functiona.
    Intr-adevar asa este ! Am facut ce ai spus plus cablul schimbat si acum este totul OK ! Mersi.

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am aceeasi problema, mai ales pe Tiny Pop de pe 28 est.

    Probabil a aparut de cind am pus ultimele rdi settings.

    Inca nu e sigur, trebuie sa verific cablul, pare oxidat la mufa.

    Dar acum nu se muta pe alt satelit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top