Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm500 nu mai scaneaza h

    Acum am vazut ca nu mai merg programele de pe orizontala.Pe verticala merg bine.Am facut si o scanare dar nu scaneaza decit pe V ,pe H nu mai vrea.Ce este de facut?
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default sunt patit

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    Acum am vazut ca nu mai merg programele de pe orizontala.Pe verticala merg bine.Am facut si o scanare dar nu scaneaza decit pe V ,pe H nu mai vrea.Ce este de facut?
    Aceeasi problema am avut-o si eu cu primul DM500 care mergea perfect...mult mai bine decat cele pe care le-am luat dupa. problema e ca un tranzistor care ridica tensiunea la 18v e bulit. daca ai pe cineva de incredere sa-l repari e ok, daca nu.... eu am preferat sa-l vand si imi pare rau...

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat cu un alt receptor sa vezi daca-l legi in locul box-ului "vede" ambele polaritati ? Si LNB-urile pot face figuri din astea, poate ai "norocul" sa fie LNB-ul vinovat si nu box-ul.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai degraba e lnb ul...am patit la fel

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema este sursa interna ce alimenteaza lnb-ul ,nu mai ridica tensiunea de la 12 volti la 18 volti ,nu am gasit lnb-uri sa faca asemenea probleme . Daca vrei sa il repari contacteaza-ma pe PM .
    P.S Sursa se defecteaza consumului mare ce la avut pe iesire ,eventual scurt pe iesirea cablului spre lnb.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default identic

    Aceiasi problema si la mine.. am rezovat prin schimbarea LNB-ului.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat!Problema era cablul de la diseqc la receptor. Multumesc la toti de raspunsuri.
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top