Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    satdoctor Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Peshawar Pakistan
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default Technisat SS2 DISEQC1.2 Problem


    I have DVB SS2 card and i have fixed a diseqc1.2 Swith , this switch always give problem with my technisat DVB SS2 while the same switch works fine on echolink,Viva,fortec and digitalworld recievers and all recievers.

    also i checked about 5 diseqc switces 2.0 with my Technisat SS2 but doesnt work with it Can anyone help please ?
    AIM

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mauritius
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aim_satdudez View Post
    I have DVB SS2 card and i have fixed a diseqc1.2 Swith , this switch always give problem with my technisat DVB SS2 while the same switch works fine on echolink,Viva,fortec and digitalworld recievers and all recievers.

    also i checked about 5 diseqc switces 2.0 with my Technisat SS2 but doesnt work with it Can anyone help please ?
    What software are you using? How many inputs has your switch?
    TBS 5922 USB,Skystar 2, STRONG SRT4910, Openbox S9. 2.4M Prime Focus PAS10 - CBand(68.5 DEGE)+Thaicom(78.5 DEGE)+IS902 (62 DegE), 120cm dish Ew3A( 7DEGE) side LNB Ew2A( 10 DEGE)+w2(16 DEGE) ,3.0M Mesh Motorised dish on arc (AM44 (11 DEGW) to AM33 (96.5 DEGE), 150 cm dish PAS 10 KU, 80cm dish Ew4/w7(36 DEGE)

  3. #3
    satdoctor Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Peshawar Pakistan
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 Prob

    I use progdvb ver 6 latest one and also checked with old 4.x versions . Also i checked it with DVB Dream ver 1.5e
    AIM

  4. #4
    satdoctor Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Peshawar Pakistan
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default Diseq prob

    My switch has 4 inputs
    AIM

  5. #5
    satdoctor Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Peshawar Pakistan
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    any one plz help. what happend to this forum ?>?
    AIM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mauritius
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aim_satdudez View Post
    any one plz help. what happend to this forum ?>?
    I have ss2 but have not used it with diseqc 1.2. Diseqc 1.1 works fine and is cheap. If you are interested to have answers to 1.2 issue, go to progdvb forum and read what has been debated there on this issue. Post a topic.
    Technisat does supply DVBviewer T2 with the card. If it does not work with native software, ask Technisat......................
    TBS 5922 USB,Skystar 2, STRONG SRT4910, Openbox S9. 2.4M Prime Focus PAS10 - CBand(68.5 DEGE)+Thaicom(78.5 DEGE)+IS902 (62 DegE), 120cm dish Ew3A( 7DEGE) side LNB Ew2A( 10 DEGE)+w2(16 DEGE) ,3.0M Mesh Motorised dish on arc (AM44 (11 DEGW) to AM33 (96.5 DEGE), 150 cm dish PAS 10 KU, 80cm dish Ew4/w7(36 DEGE)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Pakistan, Multan
    Posts
    103
    Posts Thanks / Likes

    Default


    There is some voltage issue with it. If you check with some equipment, there is some variation compare to SAT Receiver.
    Dream Box 800HD, Neotion 3000, SS2,
    12 Feet Motorized Dish 128 E to 3 E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top