Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    La capatul tunelului
    Posts
    801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta o sa aduca sfarsitul tragic al MEGA OPERATORULUI ... foarte multa lume se plange de serviciul tehnic
    http://uploadimage.ro/images/04034302560823760342.jpg

    Cumpara de la PcGarage folosind acest voucher : VPT7KWLZ si beneficiezi de 1% reducere !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Nu iti venea sa crezi cand am zis ca astia taie orice cablu intalnit in cale.
    Cred ca sun Jedi la origine.

    PS Vorbim diseara cand vin dupa bere.

  3. #3
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai ce am terminat o convorbire la call center referitoare la portarea unui nr de tel fix RTC in RCS, varianta telefon fara fir (fixomobil). La inceput, cel din CC, sustinea sus si tare ca nu e posibil sa portezi un nr de tel fix "de pe cablu" pe "tel fara fir" Ulterior, dupa insistentele mele, a sunat pe alticneva si s-a informat timp de 5 minute. Surpriza: da, se poate

    Inca o dovada ca in firma asta sunt atatea variante de rezolvare, cati angajati
    Pacat, ca serviciile oferite sunt bune si la preturi rezonabile

    @Spartacus, raspunzi si mie la mailul ala, please ? Pe informatiile tale stiu ca ma pot baza

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gepeto bafta la vizionat cinestar
    Last edited by maistorul; 5th October 2010 at 19:39.
    .

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Culmea ar fi sa se poata porta numarul ala... dar asta numai la megaoperator se poate intampla...

  6. #6
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Culmea ar fi sa se poata porta numarul ala... dar asta numai la megaoperator se poate intampla...
    Si de ce nu s-ar putea ? Este vorba de portare de nr fix RTC, pe un tel fix RDS, n-are importanta cu fir sau fara fir...Care-i problema ?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gepeto

    Da-mi seria smartcard in PM
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sv
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ieri am semnat o anexa pentru cinestar, azi m-a sunat de la ei sa vin iarasi la sediu pentru ca prin semnarea actului aditional treb. schimbat tot contractul- ,ma pis pe el -cinestar -halal management

  9. #9
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by murdoch View Post
    ieri am semnat o anexa pentru cinestar, azi m-a sunat de la ei sa vin iarasi la sediu pentru ca prin semnarea actului aditional treb. schimbat tot contractul- ,ma pis pe el -cinestar -halal management

    sper ca digi sa-si rezolve anumite "lipsuri" pe care le are.
    sunt abonat si la digital plus iar ieri mi-am facut o modificare de pachet programe. totul a durat 1 minut si s-au activat. nu a trebuit sa schimb contractul sau ceva.
    modificarea de programe am facut-o pe pagina lor de net unde am cont. dar o puteam face si telefonic. era la fel de operativa schimbarea.

    hai digi....nu te lasa mai prejos ca ceilalti!
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Si de ce nu s-ar putea ? Este vorba de portare de nr fix RTC, pe un tel fix RDS, n-are importanta cu fir sau fara fir...Care-i problema ?
    La RTC fixele CDMA fara fir au numere cu 02XX9XXXXX in comparatie cu fixele cu fir care au 02XX4,2,3,5XXXXX.... probabil exista niste reglementari in domeniu.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    erai rezolvat mai de mult daca aveai seriile de la HD bagate la timp in db.
    .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tin pentru mine parerile mele atat despre instalatori cat si despre call-center
    .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sv
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iezuit777 View Post
    sper ca digi sa-si rezolve anumite "lipsuri" pe care le are.
    Sunt abonat si la digital plus iar ieri mi-am facut o modificare de pachet programe. Totul a durat 1 minut si s-au activat. Nu a trebuit sa schimb contractul sau ceva.
    Modificarea de programe am facut-o pe pagina lor de net unde am cont. Dar o puteam face si telefonic. Era la fel de operativa schimbarea.

    Hai digi....nu te lasa mai prejos ca ceilalti! :d
    nu mananc la rahat la suceava asa se procedeaza mai semneaza un alt cacat de contact pentru un program suplimentar pe dvb-c

  14. #14
    soy madridista! Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Regatul Unit
    Posts
    937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by murdoch View Post
    nu mananc la rahat la suceava asa se procedeaza mai semneaza un alt cacat de contact pentru un program suplimentar pe dvb-c
    colegu
    nu am zis ca nu ai dreptate. eu ziceam de Digital + Spania...cum fac ei.
    nu as dori sa ma fi inteles gresit
    "Lumea este condusa de cu totul alte persoane decat cele pe care le vad neinitiatii" - Benjamin Disraeli

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top