Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500 ..a doua cartela??

    salut.
    cum se pune a duoa cartela pe dm500 (nu prin pc)


    ...................multumesc anticipat..............

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu PHOENIX Interface RS 232....gasesti la @gelvis aici pe forum la shop

    http://farm3.static.flickr.com/2304/...4b322900_z.jpg

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da cu un CAS INTERFACE PLUS se poate pune o a 2-a cartela pe dm500s?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default phenix

    salut.
    am pus lectorul phanix printr-un cablu serie la portul dim dm500, dar nu detecteaza cartela.
    mai trebuie facut vreo setare la dm500?

    am gasit asata: SERIAL READER : /dev/tts/0
    se pune in cccam.cfg
    si din menu la dm 500 sedeschide portul serie

    ....................dar tot nu merge............ce mai trebuie?

    ...................................multumesc ............sirius.................

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default phenix

    gata am rezolvat am 2 carduri pe dm500.

    pentru altzi ca mine solutia:

    lector phenix ...........quarzo 357xxx
    cablu serie

    linii de adaugat in cccam.cfg

    PHOENIX READER PATH : /dev/tts/0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/tts/0 3570000
    TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0
    CAMKEY: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00
    CAMDATA: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00

    si in final..............bafta................

    ps. daca va intreb cum pun a treia cartela pe dm500..........exagerez ...nu?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in mod normal ar trebuii sa mearga si numai cu

    PHOENIX READER PATH : /dev/tts/0
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY : /dev/tts/0 3570000


    fara restul

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default phenix

    da merge numai cu ce spui tu.
    dar am o problema :
    ----nu citeste tot timpul, adica dupa ce-mi apare cardul toul merg bine......dar dupa ceva timp dispare,canalul se opreste .
    ma uit sa vad daca mai este cardul si constat ca nu mai este.
    dau sa citeasca serverele ..client...si dau din nou la citire card si iar este.

    de ce tot disparemai este vreo setare?

    ...........multumesc anticipat............

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar eram curios cum ai facut sa mearga. Am incercat si eu mai demult cu cccam inclusiv cccam+newcs dar aveam aceeasi problema. Se bloca cccam-ul.

    Daca reusesti imi zici si mie.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top