Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Sky it

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky it

    Salut am si eu o intrebare,ce trebuie s-a fac sa nu mai am freeze pe programele codate nds,multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai multe detalii ...ai tu card si iti face freeze sau vezi de la altii si iti face freeze ? in general hop2 face freeze !

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    am linii in hop1,si face pe sky si dolce

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am card NDS de la sky germany ...fuge toata lumea de el ca cica face freeze ...defapt nimeni nu stie sa-l configureze cum trebuie , La mine is si cate 15 clienti activi pe card + dreamurile mele !...concluzia cauta pe cineva ce si-a configurat bine cardu !

    bafta !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai net bun iti merge fara freeze si in hop2. in hop1 chiar nu ar trebui sa ai probleme... eu as sugera sa schimbi providerul
    in cccaminfophp ai si ping. verifica acolo ce timpi ai...

  6. #6
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot fi mai multe motive pt freeze pe cardurile NDS. De trei pot sa zic ca sunt sigur. Ar fi:
    1 Setarea proasta a cardului de catre posesor
    2 256 trick (cu cardul altuia)
    4 Setarea proasta a serverului respectivului care ofera cardul (prea multe hopuri oferite, prea multe drepturi de reshare, deci trafic prea mare).

    Sincer sa fiu, multa vreme am preferat Sky De de pe cardul NDS, din cauza ca deschidea foarte repede canalele fata de un betacrypt de ex., Mi-a facut freeze doar de la unul pe care l-am dibuit ulterior ca e faker (care a fost sters ulterior). De la cei de care am fost sigur ca au cardul lor a mers excelent tot timpul. De asemenea la SkyIT...
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by fane71 View Post
    Salut am si eu o intrebare,ce trebuie s-a fac sa nu mai am freeze pe programele codate nds,multumesc
    Platesti 69€ lunar abonament oficial!


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top