Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default FocusSat full -fara noile programe

    salut! am focus sat full dar vad ca in afara de eurosport1 si 2 , bebe tv, mtv dace, travel channel, xxx(daring)....celelalte inca nu se deschid de pe cardul meu si din cate vad nici de la altii...se deschid dar in cw (de la unguri).
    mai e cineva care are platit focus sat FULL si nu deschide vh1 clasic, viasat explorer, viasat history, espn america, extreme sports, nikeloden etc? mentionez ca am facut uodate la card chiar si in rec original....

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine e la fel...probabil ca noul pachet Aventura plus ( din care fac parte prog care nu se deschid )se va activa la urmatoarea incarcare Focus Total
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am activat cardul prin sms, au cu scam
    se deschid toate

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    am activat cardul prin sms, au cu scam
    se deschid toate
    Si la mine se deschid am focussat total....merg excelent

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default fara o parte din cele noi

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    salut! am focus sat full dar vad ca in afara de eurosport1 si 2 , bebe tv, mtv dace, travel channel, xxx(daring)....celelalte inca nu se deschid de pe cardul meu si din cate vad nici de la altii...se deschid dar in cw (de la unguri).
    mai e cineva care are platit focus sat FULL si nu deschide vh1 clasic, viasat explorer, viasat history, espn america, extreme sports, nikeloden etc? mentionez ca am facut uodate la card chiar si in rec original....
    ATENTIE! Si la mine se deschid toate dar : vh1 clasic, viasat explorer, viasat history, espn america, extreme sports, nikeloden etc nu se deschid de pe cardul de focus ci prin share din pachetul upc direct Hungaria (criptoworks) daca la voi merge espn america, vh clasic... de pe cardul vostru de focus(conax) atunci e o problema cu pachetul total de pe cardul meu

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    ATENTIE! Si la mine se deschid toate dar : vh1 clasic, viasat explorer, viasat history, espn america, extreme sports, nikeloden etc nu se deschid de pe cardul de focus ci prin share din pachetul upc direct Hungaria (criptoworks) daca la voi merge espn america, vh clasic... de pe cardul vostru de focus(conax) atunci e o problema cu pachetul total de pe cardul meu
    E ceva la tine...nu a facut AU pe cele programe la mine merge ok tot pachetul...astept traducerea la filmbox...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus-Total

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    ATENTIE! Si la mine se deschid toate dar : vh1 clasic, viasat explorer, viasat history, espn america, extreme sports, nikeloden etc nu se deschid de pe cardul de focus ci prin share din pachetul upc direct Hungaria (criptoworks) daca la voi merge espn america, vh clasic... de pe cardul vostru de focus(conax) atunci e o problema cu pachetul total de pe cardul meu
    si la mine la fel.
    fara vh1 clasic, viasat explorer, viasat history, espn america, extreme sports, nikeloden etc

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pana la urma, la cei ce nu au incarcat acum Focus Total, dupa 1.10..si au avut Ab full dinainte le merg programele din noul pachet Aventura +?...la mine nu...subscriptia mi-i se termina in 10.10...atunci voi reincarca din nou Total..deci pana atunci se pare ca nu imi v-a deschide noile prog din A+
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  9. #9
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alaltaieri am facut AU la cardul meu de focussat (Total) si-mi merg toate.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sscssc:
    Problema la tine e din fisierul de prioritizare. Pune in CCcam.prio sa ceara intii de pe cardul conax apoi cel de crypto astfel:
    P: 0b02:000000 # UPC Direct Ro conax
    P: 0d02:000000 # UPC Direct Hu cryptoworks
    Succes !

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    @sscssc:
    Problema la tine e din fisierul de prioritizare. Pune in CCcam.prio sa ceara intii de pe cardul conax apoi cel de crypto astfel:
    P: 0b02:000000 # UPC Direct Ro conax
    P: 0d02:000000 # UPC Direct Hu cryptoworks
    Succes !
    P: 0b02:000000 #
    P: 0b02:000000 #

    Acuma care mai este conax si care crypto ?
    Este acelasi lucru.....nu trebuie 2 linii...... dupa #......text




  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Explicatia e urmatoarea :

    - cei ce au facut incarcarea in 30 septembrie sau inainte nu vor avea pe card noile canale decat de luna viitoare;
    - cei ce au facut incarcarea in 1 octombrie sau dupa au toate canalele pe card.

    Explicatie data de cei de la focussat prin serviciul relatii cu clientii.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Explicatia e urmatoarea :

    - cei ce au facut incarcarea in 30 septembrie sau inainte nu vor avea pe card noile canale decat de luna viitoare;
    - cei ce au facut incarcarea in 1 octombrie sau dupa au toate canalele pe card.

    Explicatie data de cei de la focussat prin serviciul relatii cu clientii.
    Da, la asta ma gandeam si eu...ca restul prog noi introduse in celelalte pachete imi merg ( Daring, MTV Dance, etc )
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    ardeal
    Posts
    113
    Posts Thanks / Likes

    Default focus

    -am facut update in data de 1.10 si nu merg.
    -legat de prio, nu este aia buba, nu deschide nici in rec original focus.
    IPBOX 900HD, dreambox 800HD, dreambox 500, VU+duo, VU+duo2, VU+zero

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by motoru View Post
    -am facut update in data de 1.10 si nu merg.
    -legat de prio, nu este aia buba, nu deschide nici in rec original focus.
    Important e cand ai facut plata, asa zic ei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top