Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: 7020 help

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default 7020 help

    Am un 7020 cu ronaldd. Am incercat sa upload ceva cu Cyberduck si de atunci nu imi mai merge DB-ul. dupa boot (flash/zImage.elf) LCD-ul ramane iluminat dar fara nici o inscriptie timp de 1 min. apoi apare scris DREAM MULTIMEDIA DM7020 si in acelasi timp ecranul devine negru pentru 20 sec. apoi trece in standby.
    Am incercat flash cu:
    1- Press and hold the lower front panel button
    2- Switch on the dreambox while holding the front panel lower button
    3- Keep holding till ( *** STOP *** ) appear . when it appears , release the lower front panel button and wait till the box detect the ip . ( ip should appear above *** STOP *** ).

    si de aici incepe distractia. Db-ul nu imi gaseste nici un IP continue sa imi afiseze DHCP...
    daca il leg direct de terminalul WAN wireless modem imi arata ip-ul.
    Pentru acces internet folosesc un wireless modem cu lan conect. si ma leg de db la ethernet port-ul de la iMac.

    are cineva un sfat bun? multumesc

  2. #2
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sal'[email protected]

    Incearca sa "stergi" din mintea lui cauza care a dus la efectul final prin urmare daca acel " Cyberduck " sta la baza erorii de bootare e posibil -daca e vreun plugin ,eu nustiu ce e, ca n-am 7020, insa la 7000 a mers poanta-e posibil prin urmare ca dezinstalandu-l sa reporneasca.

    Daca nu atunci repune softul de la 0 !

    Sal'[email protected]

  3. #3
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    pentru cine vrea sa aiba adresa de ip fixa cand flashueste dreambox cu lan trebuie sa faca asa:
    ATENTIE MARE

    de fiecare data cand vreti sa flashuiti db cu lan aveti dificultati pt ca nu aveti un server DHCP,deci nu va iese adresa IP?
    in cazul in care nu va apare nici un IP dupa ce ati apasat tasta de jos a db,
    gasiti IP compiuterului dumneavoastra,si bagati o valoare care sa fie diferentiata putin.spre exemplu:compiuter are IP 192.168.0.1 voi puteti sa bagati 192.168.0.12 range-ul trebuie sa fie cuprins della 1 la 255
    procedeul este foarte simplu.
    cu cablu NULLMODEM ala pentru flshuit va "legati" db de compiuter.
    deschideti telnet din windows.scrieti Telnet 192.168.0.xxx(valoarea care era ultima inainte sa flashuiti) si apoi dati ENTER

    acum o sa va apara pe monitorul compiuterului biosul dreamboxului
    o sa aveti o imagine la fel ca aceea din bios din compiuter.
    acum cautati unde scrie networ(sus in stanga dupa information)
    dati click si o sa aveti:

    network settings

    network type auto
    ip adress [192.168.0.xxx]
    subnet mask [255.255.255.0]
    default gateway [192.168.0.xxx]

    dhcp timeout [ 10] s

    speed auto

    activate settings

    link OK
    mode 100full
    link timeout [ 20] s




    acum schimbati la network type din auto in manual
    va duceti la IP ADRESS si puneti adresa IP pe care vreti sa o aveti de acum incolo.

    dupa ce ati facut modificarile va duceti la EXIT dati click
    selectionati SAVE SETTINGS AND REBOOT si de acum incolo aveti o singura adresa de IP pentru cand vretio sa flashuiti db cu lan.
    Dreambox 7020S HowTos
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat trteaba cu Telnet dar imi vine un raspuns de tipul :
    Operation timed out
    Telnet: Unable to connect to remote host
    sau
    Connection refused
    Telnet: Unable to connect to remote host

    In network assistant eu vad o adresa diferita de cea pe care o foloseam innainte dar nu am nici un raspuns cand o incerc

  5. #5
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca nu poti prin telnet, creaza o conexiune prin Hyper Terminal
    ii dai o denumire oarescare, setezi Com-ul pe care doresti sa il folosesti, la conexiune setezi :
    115200
    8
    keine
    1
    kein

    restartezi dreamul si in terminal o sa ai meniul de la bios, setarile sint aceleasi ca si prin telnet.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hyper Terminal?
    Poti sa imi dai mai multe detalii aici? este vorba de cava (si) pentru Mac. Daca e doar pentru Windows atunci...

  7. #7
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am mac, si nici nu am incercat acest sistem de operare, insa la networks connections teoretic trebuie sa ai hyper terminal sau ceva asemanator.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reusesc sa comunic de nici un fel cu DB-ul. nu stiu ce altceva sa incerc/
    am gasit aici http://www.dream-multimedia-tv.de/dm7020/setup_eng.php
    dar e pentru PC ... iar alternativele pentru mac nu imi sunt de nici un ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 7020
    By hidric in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 20th August 2006, 09:30
  2. dm 7020 e invacom
    By radu80 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 10th January 2006, 21:39
  3. ??? UPC DIREKT PE DB 7020
    By u196 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 24th October 2005, 11:05
  4. Gemini 2.0 HELP ptr.7020
    By Musashi in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2005, 17:58
  5. MAC si 7020
    By macsat in forum DREAMBOX
    Replies: 11
    Last Post: 24th July 2005, 14:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top