Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default are cineva keya 008100 pt mtv base de pe astra(e viacces)?

    are cineva keya 008100 pt mtv base de pe astra(e viacces).Cat de vreo 3 saptamini dupa ea si paraca nimeni no are. O puteti posta la Key, va rog frumos.
    Multumesc.

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @radu_sat

    id-ul 008100 se pare pare ca e de via 2.5 chiar daca nu incepe cu 02 cum ar trebui,asa ca nu ai de unde sa faci rost de chei pt ca nu e inca public via 2.5

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tocmai m-am uitat pe kingofsta.com Am vazut ca mtv base e codat in mai multe sisteme de cripare (conex, mediaguard,..)printre care si tps.
    Eu folosesc S2emu 1.18 simi zice ca nu am keya 008100; care daca o cauti prin softcam e la viacces 1. Ce sa zic se poate sa ma insel, dar nu cred, o sa mai caut oricum ....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu incerci pe hispasat ca se vede mtv base !
    Bravo J.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot prinde hispasatu.Cred ca nu mie bine pusa antena, si acum iarna nam eu chef so mai reglez.
    Mai da chiar nu are nimeni cheia aia?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MTV-urile pe astra nu se pot deschide la ora actuala s-au vazut pina acum cateva zile in seca2,asa ca nu te mai chinui sa cauti cheia.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Record Internacional-Astra - cineva poate sa testeze ?
    By alcatel in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 5th June 2006, 05:57
  2. Replies: 3
    Last Post: 20th January 2006, 00:47
  3. se mai aude ceva de MTV base - de pe astra la 19E
    By radusat in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 16th January 2006, 11:28
  4. Replies: 2
    Last Post: 11th July 2005, 11:37
  5. TCM de pe Astra 19E mai merge la cineva?
    By zozosat in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 7th July 2005, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top