Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Sagem T*P*S

    Se mai poate face ceva cu acest receptor sa functioneze macar FTA?
    Am cartela originala.Alatur si imaginea receptorului pt. identificare.
    Multumesc pt ajutor.




  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem Flash Info

    Salutari !

    Are Flash AM29LV160DT

    Daca are careva un Flash dump de la vre un Sagem asemanator.

    Aceasta versiune actualiseaza softul la fiecare conectare la satelit ( TPS ).

    Chiar daca incarci vreun soft este sters la prima conectare. Trebuie sa schimbi si bootloaderul" .
    Pt. specialisti !
    Ce surprize pot sa apara daca se trece de la un flash cu bootloader TOP la un flash cu loaderul plasat la basa" .Restul nu se schimba.

    Multumesc !

    Numai Bine si Bafta !.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o cunostinta cu o troaca de asta , am reusit sa il rezolv de vreo 2 ori cu o cartela gw dar in prezent nu mai merge nimic , daca are cineva vreo metoda de rezolvare astept si eu ... ideea e ca fara cartela valida nu merg nici fta-urile

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci prin urmare...

    deci prin urmare....il trimitem la topit!Ca nici de piese de schimb nu-i bun!
    Multam oricum pentru incercarea de a ma ajuta(vorbesc in numele lui Viking, am dezlegare )
    Pentru Mr. Pacala, vreti un dump de la acest modeldaca are flash am 29lv160?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem Dump

    Salutari !

    Da ! vreau un dump !

    Eu vreau sa ma documentez si sa incerc sa-l dibuiesc cumva.

    Daca faceti Read" direct din aparat/Flash as prefera "S19" daca nu ma multumesc si cu bin" file.
    Ca dump Flash logic ar fi un Bin file .Dar cu S19" este mai sigur.

    Multumesc !

    Toate cele bune la toti !

    Bafta !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pacala , poti sa-mi recomanzi un program cu ce se poate citi in mod sigur continutul di flash ma refer la un prog. pt Sagem , eu am si willemprog dar la unele receptoare nu am reusit sa citesc continutul exact si am folosit JTAG-ul.


    Salutari!

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem JTAG

    Salutari !

    Sub cititorul de cartela este un JTAG PAD" 8 pini.

    Asa este la aparatul meu.Poti folosi interfata JTAG pasiva ; citeva rezistente,1 dioda si trei leduri mini.

    Deci este vorba despre un Flash AM29LV160DT !

    Programul se numeste " GSP .... " .

    Problema este sa nu conectezi gresit si sa ai un corect seting.

    Aici gasesti ceva Info :
    http://www.pagina.de/zackyfiles
    http://web.zackyfiles.com/secciones/dekos/sagem.htm

    Bafta !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    haromszek
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate are doua flash-uri unul AM29LV800 si AM29LV400 fabricant AMD, daca te ajuta cu ceva atunci incerc sa descarc un dump.


    Salutare!

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    RO-Trans.
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Sagem !

    Saluti !

    Nu cred ca i-mi este de folos daca nu este "AM29Lv160DT" .

    Dar pt. tine ar trebuii sa fie mai simplu deoarece eu cred ca in cazul tau nu ai sectoare protejate in Flash".
    PS.
    Cu willemprog" poti sa refaci sectoare protejate ? !

    Bafta

    Si numai bine !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dbox2 Sagem
    By piciul in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 6th December 2006, 23:46
  2. AJUTOR Sagem D-BOX2
    By Prietenul in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 10th October 2006, 04:27
  3. Img. pt. dbox2 sagem
    By loui-dbox in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 13th August 2006, 05:46
  4. sagem xd-300
    By georgekamal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th August 2006, 04:22
  5. Sagem ISD3130
    By nicnec in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 22nd October 2004, 08:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top