Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: dm 500 probleme

  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500 probleme

    salutari

    incerc deja de vre-o 6 ore sa pun o imagine cu DreamUp pe un dm500 dar nu reusesc deloc.
    am incercat si prin netcablu + nullmodem si numai cu nullmodem cablu.
    am incercat si versiuni mai vechi de DreamUp , dar n-am rezolvat nimic.
    DreamUp recunoaste boxu si ramine la ,,pregatire pt upload'' , mai departe nimic , asa sta si daca-l las juma de ora.

    l-am cumparat saptamina asta ( folosit ) , avea GP4.. din 2006 pe el si a functionat normal.
    am facut update la GP 4.7 din tmp. dar nu a functionat bine si am pus alta imagine ( EVOLUTION ) tot din tmp , apoi nu a mai pornit.
    adica porneste , ledul verde se aprinde , pe teleu apare EVOLUTION , apoi pauza , nimic.

    cind il bag in priza , apare direct ledul verde , nu pot nici sa-l sting de la buton , numai scos din priza , ledul rosu nu l-am mai vazut de 2 zile.

    ce idei aveti ce as putea sa-i fac ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    salutari

    incerc deja de vre-o 6 ore sa pun o imagine cu DreamUp pe un dm500 dar nu reusesc deloc.
    am incercat si prin netcablu + nullmodem si numai cu nullmodem cablu.
    am incercat si versiuni mai vechi de DreamUp , dar n-am rezolvat nimic.
    DreamUp recunoaste boxu si ramine la ,,pregatire pt upload'' , mai departe nimic , asa sta si daca-l las juma de ora.

    l-am cumparat saptamina asta ( folosit ) , avea GP4.. din 2006 pe el si a functionat normal.
    am facut update la GP 4.7 din tmp. dar nu a functionat bine si am pus alta imagine ( EVOLUTION ) tot din tmp , apoi nu a mai pornit.
    adica porneste , ledul verde se aprinde , pe teleu apare EVOLUTION , apoi pauza , nimic.

    cind il bag in priza , apare direct ledul verde , nu pot nici sa-l sting de la buton , numai scos din priza , ledul rosu nu l-am mai vazut de 2 zile.

    ce idei aveti ce as putea sa-i fac ?
    Incearca cu Universal DreamUP V1.3.3.4 si GP 4.70, trebuie sa mearga.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    349
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca si cu alta sursa, la mine asta a fost problema, cedasera condensatorii.


    Forza MILAN!

  4. #4
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,751
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation re...

    Am patit ceva asemanator si numai cu o resuscitare a luat-o , deci daca nu reusesti trebuie un jtag ...



  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espaa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva asemanator am patit si eu!Cu Flash Wizar.6.3,a luat-o din prima!Bafta.

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersu la toti

    am reusit aseara tirziu , eram foarte aproape de a baga jtagu in el , dar s-o fi speriat si a luat-o.

    am reusit cu Universal DreamUp sa-i fac flasherase si i-am facut de vre-o 4 ori , deoarece , cind ii dadeam sa scrie imaginea dupa vre-o 30-40 de secunde primeam eroarea ,, programul oprit de user , programul se inchide ''

    asa am luat versiunea DreamUp 2.18a si a functionat din prima , numai prin nullmodem cablu , fara net cablu.
    acum merge ok , am pus GP4.6 ca asta o am si pe DM800 , configurat tot ce trebe si totul e ok.

    sursa de curent e noua , pt ca am cumparat separat una , gindinduma la problemele care apar de la o sursa veche , aparatu-i de 4-5 ani.

    mersi la toti pt idei.

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a intervenit o problema care persista , se blocheaza cam des.

    GP4.6 si Cccam 2.0.11

    chiar si pe programe free.
    ce parere aveti daca bag jtag in el si ii scriu bootloader dinou , o sa scap de problema asta , sau poate sa fie de la tuner ?

  8. #8
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,751
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation re...

    Incearca macar de proba sa pui un ventilator desupra , da un pic carcasa la o parte si lasa un ventilator de sursa alimentat la 5V sa nu faca galagie (incarcator de telefon) vezi ce zice in cazul cand nu se incalzeste procul sau tunerul atat de tare....si o img mai slabutza daca persista in sensul ocuparii cat mai putine a memoriei



  9. #9
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    a intervenit o problema care persista , se blocheaza cam des.

    GP4.6 si Cccam 2.0.11

    chiar si pe programe free.
    ce parere aveti daca bag jtag in el si ii scriu bootloader dinou , o sa scap de problema asta , sau poate sa fie de la tuner ?
    Eu zic sa incerci alta sursa cum ti-a mai sugerat si altcineva...


    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  10. #10
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Eu zic sa incerci alta sursa cum ti-a mai sugerat si altcineva...


    .
    pai e noua nouta , sa mai cumpar una ?

  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noua ne-noua, da stii ca ar merge sigur? probeaz-o la cineva sau incearca rec. tau cu alta care stii ca merge sigur. Eu la mine am probat cu o sursa de CB-funk, aia are vreo 4 amperi cred, am vazut ca merge si am luat alta sursa, de atunci nici un freeze. Sursa originala a tinut vreo 6 ani ani fara sa fie oprit receiverul nici macar o ora...



    .
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune pe chip o sursa de racire sau cum a spus cineva un ventilador,dar pentru a proba ,pune cateva monede pe chip si le schimbi cand se incalzesc daca e totul ok si nu mai ai probleme,atunci monteaza un ventilador ,eu am pus unul de calc de la chip se alimentaeza de la 3 la12 v si un transf reglabil si merge perfect , mai vazusem o solutie din pin euroconector poti alimenta daca nu il folosesti cred ca 3 si 27

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Noua ne-noua, da stii ca ar merge sigur? probeaz-o la cineva sau incearca rec. tau cu alta care stii ca merge sigur. Eu la mine am probat cu o sursa de CB-funk, aia are vreo 4 amperi cred, am vazut ca merge si am luat alta sursa, de atunci nici un freeze. Sursa originala a tinut vreo 6 ani ani fara sa fie oprit receiverul nici macar o ora...



    .
    Garantat. Pentru probe e suficient si 1A.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top