Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation Problema DM 500s

    O clona DM 500S, ii dau la un satelit (19.2E) si imi gaseste 40 de servicii si vreo 55 transponderi. Care e problema?
    Pana acu 2 zile a mers cu diseq 4+1 fara probleme, si azi l-am montat in alta parte pe un singur LNB si practic nu mai vrea sa caute de la o anume frecventa, cele care la "prind" sunt si V si H.
    HELP

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Webxmax View Post
    O clona DM 500S, ii dau la un satelit (19.2E) si imi gaseste 40 de servicii si vreo 55 transponderi. Care e problema?
    Pana acu 2 zile a mers cu diseq 4+1 fara probleme, si azi l-am montat in alta parte pe un singur LNB si practic nu mai vrea sa caute de la o anume frecventa, cele care la "prind" sunt si V si H.
    HELP
    Pune din nou imaginea...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Cum pot sa pun cccam, satellitesxml in DM500s daca placa de retea nu functioneaza (e defect chipul)?
    Cum a sugerat Z0ltan trebuie sa pun imaginea din nou.
    Pe mine m-ar interesa sa pot vedea FTA

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incarci pe un DM functional imaginea cu setarile si toate acareturile dorite, le salvezi pe serial cu DreamUP ca backup.img si apoi tot pe serial transferi imaginea salvata in dreamul cu placa de retea defecta, asa poti sa decodezi si canalele la care ai abonament, nu numai cele FTA.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    Multumesc ptr ajutor, acu daca as care si un backup.img ar fi prea mult



    Oricum multumesc inca o data ptr ajutor

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca ptr a vedea FTA nu trebuie decat sa bag imaginea si atat.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu inteleg de ce ai avea nevoie de un back-up ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top