Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default frecvente digi cablu!

    ptru brasov poate sa puna cineva
    la mine pe ipbox9000 nu ia in mod auto,numai manual
    si nu am gasit nici un link cu pricina...
    350 kg de scule!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    ptru brasov poate sa puna cineva
    la mine pe ipbox9000 nu ia in mod auto,numai manual
    si nu am gasit nici un link cu pricina...
    Ce imagine ai pe IPBox?
    Si eu am patit asa, dar pana la urma am reusit si scanarea in mod auto, numai trebuie ceva setat la definitia tunerului de cablu. Acum nu pot sa zic exact ce anume, pt ca nu sunt acasa, dar seara pot sa ma uit. Am Imaginea ACT 9.9, pe ipbox 9000HD.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sifteam extreme 1.1-9.9 in flash si pkt 9.9 in usb! oscam,server&client CCcam!
    350 kg de scule!

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGI TV CABLE (cable.xml) Toate frecvente!!!

    Get this CABLE.ZIP file ,make unzip and you will take the file cable.xml.
    FTP it to usr/loca/share/enigma2 and replace existing one.
    also
    FTP same file to etc/tuxbox and replace existing one.

    reboot GUI


    After choose scan option and provider Digi TV...

    Cu asta cable.xml am pus toate frecventa la banda de cablu cu SR 6900 si Qam 64.Asa puteti sa il scanati zilnic sa sa vedeti daca apare noi canale.




    easysurf.ro_cables.xml - 124.1 Kb


    Face ce scrie sus si dupa sa ma dai un pm.Este facut de mine si scaneze toate banda pt qam64 si 256.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    ptru brasov poate sa puna cineva
    la mine pe ipbox9000 nu ia in mod auto,numai manual
    si nu am gasit nici un link cu pricina...
    Uite aici:

    Meniu - Tuner configuration:

    Configuration mode: enabled
    Used service scan type: Provider
    Provider to scan: All SR6900 (cel putin la mine asa scrie)

    In acest fel a gasit toate canalele, mai putin cele care au QAM 254

    Daca pui fisierul din postul anterior, selectezi Provider Digi TV.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge,mersi!
    350 kg de scule!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ipbox View Post
    Get this CABLE.ZIP file ,make unzip and you will take the file cable.xml.
    FTP it to usr/loca/share/enigma2 and replace existing one.
    also
    FTP same file to etc/tuxbox and replace existing one.

    reboot GUI


    After choose scan option and provider Digi TV...

    Cu asta cable.xml am pus toate frecventa la banda de cablu cu SR 6900 si Qam 64.Asa puteti sa il scanati zilnic sa sa vedeti daca apare noi canale.




    easysurf.ro_cables.xml - 124.1 Kb


    Face ce scrie sus si dupa sa ma dai un pm.Este facut de mine si scaneze toate banda pt qam64 si 256.
    Ma poate ajuta cineva cu un cables.xml pentru un digicablu?
    Link-ul de mai sus nu mai merge si nu stiu unde as putea sa gasesc unul la zi pentru acest provider.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ma poate ajuta nimeni?
    Vad ca in imaginile enigma2 lipseste providerul rcs cu desavarsire.
    La scanare pe toate frecventele nu gaseste nimic

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe ce receptor si cu ce imagine enigma 2 exista situatia descrisa de tine ?
    La Gigablue HD 800SE Combo cu imagine OpenATV ( enigma 2 ) nu este nici o prb. cu providerul rcs pe dvb-c ( indiferent de qam 64 si/sau 256 , in Bucuresti )

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu cu Gigablue n-am probleme.
    Dar cu Cloud Ibox3 nu scaneaza nimic. Nu stiu daca e de la tuner sau de la soft. Am incercar cu Openpli 4 iar acum cu Egami 6.3 pentru receeptoare tip Miraclebox.
    Pe satelit merge brici dar pe cablu n-a gasit nimic. Ma gandeam ca daca gasesc un cables.xml cu toate frecventele bagate voi reusi sa prind ceva.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt problema e de la tunerul de cablu al lui Cloud ibox3. E foarte slab. Trebuie semnal puternic altfel nu gaseste nimic.
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top