Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Arrow Unofficial dream elite v.133dv3 phoenix edition in flash=DM800 mort

    ATENTIE!
    am pus Unofficial dream elite v.133dv3 phoenix edition in flash, am urmat pasii descrisi si la reboot, stupoareM est mort! am incercat atat prin interfata web prin retea cat si cu dreamup si nu raspunde la nicio comanda. ecranul este negru.
    Stie cineva ce este de facut?
    "Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii."

    Heinrich Heine

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Post

    a incercat si la mine asa ceva dar..... am trecut repede la gp iarasi!

    ai cloana sau orig. ?

    incearca cu cablu dreamUP si network !

    Succes! ( poate-i drecu nu chiar asa deRau! )

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am original. inca nu am reusit sa-i dau de cap!
    multumesc
    "Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii."

    Heinrich Heine

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nerro View Post
    am original. inca nu am reusit sa-i dau de cap!
    multumesc
    pune cu dreamup 1.3.0 si merge

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am patit la fel imi dadea eror la sim
    cu dreamup 1.3.3.4 am reusit dar dureaza o ora

  6. #6
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu personal, dupa nspe incercari m-a oprit la Dream Elite 1.3.3. Merge ireprosabil, asa ca nu vad de ce m-as mai complica cu alte imagini. Vreti sa faceti teste, folositi multiboot, nu va tot busiti bootloaderul cu fel de fel de ciudatenii.
    In space no one can hear you screaming.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc tuturor pentru sfaturi.
    aseara nu a mers nici in ruptul capului, insa dimineata, dupa ce a fost scos din priza cateva ore, am reusit sa pun imagine cu dreamup 1.3.0.0.
    inca odata multumesc!
    "Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii."

    Heinrich Heine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top