Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default IRDE** VERRSION-2 Card support software for DM-500


    Dear all experts,
    I want to know which software version can read IRDE** VERSION-2 Card in DM-500 card reader?By the way, how can I configure PHOENIX EXTERNAL card reader In dreambox for ...... VERSION-2 Card?


    Regards.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Manaw Land
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500s & Version2 card

    Dear soe min aung,
    You can use a interface card like blocker to use version2 card on DM500S any firmware.
    To purchase one you have to ask in the Satellite TV Equipment market such as Barr St. in downtown, Yangon.
    According to one of my friend if you don't want to attach that interface card, you have to mani....te some parameters in configuration file of your cam used.
    I have only tested the first option, which work fine. The second option, I haven't tested yet.

    Regards,

    LZJ.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default thanks 100000

    [QUOTE=L.ZauJa;947133]Dear soe min aung,
    You can use a interface card like blocker to use version2 card on DM500S any firmware.
    To purchase one you have to ask in the Satellite TV Equipment market such as Barr St. in downtown, Yangon.
    According to one of my friend if you don't want to attach that interface card, you have to mani....te some parameters in configuration file of your cam used.
    I have only tested the first option, which work fine. The second option, I haven't tested yet.

    Regards,

    LZJ.[/QUOT

    Thanks any way...... I will searh these blocker and will test it.

  4. #4
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by L.ZauJa View Post
    Dear soe min aung,
    You can use a interface card like blocker to use version2 card on DM500S any firmware.
    To purchase one you have to ask in the Satellite TV Equipment market such as Barr St. in downtown, Yangon.
    According to one of my friend if you don't want to attach that interface card, you have to mani....te some parameters in configuration file of your cam used.
    I have only tested the first option, which work fine. The second option, I haven't tested yet.

    Regards,

    LZJ.
    Hi L.ZauJa, let me know ... how about on smargo smart reader

    Is it also like that ? which firmwarm need!

    Tnx

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    the old V 4.1 card use simple Newcs 1.20 patch and any CCcam version to run the card
    no need other Hardware
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    the old V 4.1 card use simple Newcs 1.20 patch and any CCcam version to run the card
    no need other Hardware
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by soe min aung View Post
    Dear all experts,
    I want to know which software version can read IRDE** VERSION-2 Card in DM-500 card reader?By the way, how can I configure PHOENIX EXTERNAL card reader In dreambox for ...... VERSION-2 Card?


    Regards.

    Most images can read that card with CCcam.If u've the original one use Gemini . i'm more prefer to use that one for truevis**n card.



    Regards.
    Yan.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  8. #8
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Most images can read that card with CCcam.If u've the original one use Gemini . i'm more prefer to use that one for truevis**n card.



    Regards.
    Yan.
    Hi Yan, how can I configure SMARGO EXTERNAL card reader for DM with whitey card ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top