Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema TV-Tuner Technisat StarCable HD2

    Va salut, sper ca am postat unde trebuie. Mi-am achizitionat un tv-tuner Technisat CableStar HD-2 (PCI), cu tuner dvb-c, ca sa prind si eu digitalele fara decodor de la RDS, si merge chiar foarte bine. Din pacate am o mica problema, adica, nu imi functioneaza EPG-ul (Electronic Program Guide), si este suparator acest lucru, daca digitalul permite acest lucru. Ca player, folosesc DVBVIEWER PRO (deci nu varianta Technisat). Are cineva idee daca mai trebuie facuta vreo setare, sau ceva?
    Si altceva, am inteles ca pentru decriptarea canalelor codate, este nevoie de VPLUG. L-am instalat, am luat fisierul v_key.db, l-am copiat unde trebuie, dar tot nu-mi merge. Are cineva idee cum se face pentru a functiona? Multumesc...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe receiver oficial iti merge epg-ul? Daca da incearca si cu driverele de pe site-ul technisat.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am receiver de la RDS, eu am abonament pe analog, cel la 24 lei. Cu ProgDVB (sau ceva de genul), imi mergea EPG-ul, insa imi mergeau varza canalele. Cu aplicatia de pe CD (DVBviewer Technisat 2.2 parca), nu-mi gasea nici un canal, plus ca se bloca, era varza....Si pe acest DVBviewer, 4.1, imi merge OK, doar ca imi zice ca "No EPG data available". Oare exista vreo solutie?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe digicablu nici mie nu imi merge EPG ... banuiesc ca nu este disponibil EPG sau cel putin nu pentru toate canalele.
    In ceea ce priveste decodarea bagi in vplug ultima keye de digi N2 (key 00) si iti vor merge toate canalele chiar si digifilm 1,2 sau prin cardsharing de pe un card N3 (acamd,hadu,flycccam,wincsc ...).

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este valabil EPG la ei, scrie si pe site, ca la cablu digital, se emite EPG. Poate nu merge cu programul asta, DVBVIEWER. Si de unde pot face rost de acel key de care spui tu? Am cautat pe net, dar nu am gasit, sau poate nu ma pricep eu. Nu ma poti ajuta? Mersi...P.S Conteaza varianta de VPlug care o am? Mi se pare ca am VPlug 2.4.3.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blanarucristi View Post
    Este valabil EPG la ei, scrie si pe site, ca la cablu digital, se emite EPG. Poate nu merge cu programul asta, DVBVIEWER. Si de unde pot face rost de acel key de care spui tu? Am cautat pe net, dar nu am gasit, sau poate nu ma pricep eu. Nu ma poti ajuta? Mersi...P.S Conteaza varianta de VPlug care o am? Mi se pare ca am VPlug 2.4.3.
    Daca ai fi cautat pe net pe forumurile de specialitate ai fi gasito pe toate, e ultima keye valabila de N2 inainte sa treaca in N3.
    Vezi pe pm ca ti-am trimiso acolo.
    In ceea ce priveste EPG se pare ca da, exista doar ca dvbviewer nu il vede ok.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu imi dau seama cum trb bagata cheia aia, am vazut ca trebuie sa uploadezi un fisier cu extensia *.key insa nu pot baga manual cheia aia....si daca bag un softcam.key luat dp net, nu imi decripteaza nimic, doar cateva posturi, si doar subtitrarea, fara sunet sau imagine.....ma mai help? Am versiunea VPlug 2.4.5 sigur...daca are vreo importanta. Mersi...P.S Alte playere DVB mai sunt? In afara de DVBViewer, si ProgDVB?
    Last edited by blanarucristi; 18th September 2010 at 20:07.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blanarucristi View Post
    Nu imi dau seama cum trb bagata cheia aia, am vazut ca trebuie sa uploadezi un fisier cu extensia *.key insa nu pot baga manual cheia aia....si daca bag un softcam.key luat dp net, nu imi decripteaza nimic, doar cateva posturi, si doar subtitrarea, fara sunet sau imagine.....ma mai help? Am versiunea VPlug 2.4.5 sigur...daca are vreo importanta. Mersi...P.S Alte playere DVB mai sunt? In afara de DVBViewer, si ProgDVB?
    Plugins => vPlug => Show Monitor => In use keys: => N 2111 00 click dreapta => Edit selected key => Paste key 00

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut cum ai zis tu, am modificat keys-urile in use, insa mai jos, la message, spune asa: ERR: 2FB1074B4C32232EBBA8C9FBCD58B63 $ is not a valid integer value....P.S Nu stiu dc apare semnul $ dupa cheie. Mai trebuie sa scriu ceva, sau de ce nu-mi merge?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blanarucristi View Post
    Am facut cum ai zis tu, am modificat keys-urile in use, insa mai jos, la message, spune asa: ERR: 2FB1074B4C32232EBBA8C9FBCD58B63 $ is not a valid integer value....P.S Nu stiu dc apare semnul $ dupa cheie. Mai trebuie sa scriu ceva, sau de ce nu-mi merge?
    Nu trebuie pus nimic dupa keye, cine stie ce ai facut tu acolo ...; vezi ca pe acest forum nu se accepta postarea de key pentru dth-urile romanesti.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat copy si paste la key exact cum mi-ai dat-o tu, dar fara key 00, doar la codul acela, atat am dat, si imi da eroarea aceea. Care ar fi cauza, ca nu-mi dau seama? Nu ai un id de mess poate o rezolvam? Mersi anticipat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top