Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500 se blocheaza???

    DM500 se blocheaza:
    imaginea ramine blocata
    nu mai raspunde la telecomanda
    daca vreau sa intru cu ddc nu se poate conecta

    ..........trebuie sa-l scot din priza si totul merge bine 2-5 ore...........
    ........se blocheaza si daca il las doar pe un canal.........

    sa fie din imagine?

    ..........................multumesc anticipat...........


    ps. intrebarea nu este pentru cei gen *orcul.......si compania..........

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, ok ! Se blocheaza ! Ce imagine, cate linii, cate carduri ? Poate sint prea multe, sau accepti distante prea lungi, da-ne si tu un detaliu dupa care sa putem comenta blocarea receptorului, cu ce ai scris aici poate fi orice, sursa, linii multe, carduri multe, reshare fara sfarsit...sau cine stie ce alte fenomene.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica-ti memoria dreamului ,daca e peste 90% ocupata face probleme iar la 95% se blocheaza[cind dai reboot se mai elibereaze dar apoi se umple din nou /cccam-ul e de vina... cred]
    solutie sterge din ce ai in plus si nu-ti foloseste[skinuri,camuri etc.]
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default bocare

    dm pe care il am e de vreo 4 ani....a stat pe dulap......e original 100%
    dm 500 se bloca cam de prima data dupa ce am pus imaginea...Gemini_0470_DM500_max_var_12122009.img

    am sters si liniile c: am lasat doar un card de AK*TA si tot se bocheaza ,o sa incerc cum zice-ti voi.

    ..............multumesc mult............

    ps. orcule vezi ca se poate..........mersi mult.........sau i-mi zici cum sa-l stric de tot?
    eu intreb pt ca nu stiu si recunosc asta
    si voi a-ti fost la fel..........multumesc pt intelegere

  5. #5
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default eraseall???

    porcu' zice prostii..
    eraseall iti sterge flashul. dev/mtd este locul in care este "montat" flashul. deci comanda aia va curata flashul de tot, si iti va trebui o imagine noua reinstalata.

    Din experienta proprie box-ul se blocheaza cand Ram-ul e folosit aproape de max, sau de la tuner/switch, sursa de alimentare.
    Daca ai poti, incerca o sursa de 12v cu amperaj mai mare (3-5 Amp).
    Am mai vazut o problema asemanatoare la un prieten. Boxul lui se bloca periodic, l-am incercat la mine si mergea ok. Am banuit ca LNB-ul lui e mai ciudat (consuma prea mult). Apoi a schimbat prelungitorul in care se baga boxul si zice ca nu i se mai blocheaza. Cica nu facea conexiune buna la priza(?). Ciudat dar de atunci zice ca nu i se mai blocheaza.

    Ce as incerca eu: pune o imagine gemini mai veche, prin cablu serial ! , dar inainte de a o pune da flash erase de 3 ori. Daca nu merge nici asta e o problema HW (tuner, tensiuni ne-filtrate suficient ..etc)
    Bafta prietene. Uite aici help la comenzile la care se referea porcu'
    ====
    BACKUP your image:
    1) Telnet to your dreambox, login as root
    2) type in "cat /dev/mtd/3 > /var/tmp/backup.img"
    3) Download this image to your pc via ftp ! (important as /var/tmp clears at reboot)

    RESTORE your image:
    1) login to dreambox via ftp as root
    2) upload the backup.img file from your pc to the dreambox in /var/tmp/
    3) telnet to the box as root
    4) type "cd /var/tmp"
    5) type "eraseall /dev/mtd/3 && cp backup.img /dev/mtd/3"
    6) type "reboot"
    Last edited by trans_ponder; 17th September 2010 at 13:32. Reason: more stuff

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    KN34BK
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default da...

    confirm ce spune trans_ponderul...m-am luat dupa @porc...si dupa de l-am decomectat de la alimentare nu a mai pornit...a trebuit sa-l trezesc cu dreamup-ul...si sa-i instalez pe serial imaginea

    de ce or vorbi unii...aiurea?
    Nimic nu este prea MULT!

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    KN34BK
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default ha...ha...

    ha, ha...ha,

    stii vorba aia...porcu' to porc ramane!
    Nimic nu este prea MULT!

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orcul View Post
    Or e pingu prea mare, or ai clona. Orcum mai sigur e si una si alta; clona cu ping mare.
    Or esti prost, or asa esti tu. Orcum mai sigur e si una si alta; prost cu P mare.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500

    sursa nu e de la el.
    este de 12V 1,2A , o sa caut o sursa mai mare.

    Porcul-e nu mu am muscat.
    i-mi pare rau ca altzi sau luat dupa tine.

    eu mi-am dat seama ca esti P-orc dar asta e Porcu--l* tot *porc ramine.

    ..........esti RUSINEA ACESTUI FORUM...............


    DEFINITIE: *ORCUL este un animal care traieste pe linga casa omului si scrie pe rdi.

    .........http://www.youtube.com/watch?v=yiEuRebV__o

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici tre' sa recunosc:mai am de invatat!De fript nu m-am fript ptr ca esti un ORC ca ORCARE alt ORC!
    Acum, ca sa nu deviem de la subiect, esti cu adevarat mizerabil,(usor/putin spus) sa-ti pui mintea cu unul/unii care nu stapanesc comenzile linux/dreambox.Ce rost are sa razi (cu lacrimi probabil) de unii useri care au sters flashul la "ordinul" tau?Ai avea o scuza totusi: daca ai fi Blana,te-as intelege, e dreptul tau ca un fan inrait ptr un produs original.Dar cum nu esti ........

    P.S. Micile "injurii" sunt facute cu referinta DOAR la ceea ce ai scris ptr ca altii "sa se friga".
    daca eram expert in linux in secunda 2 reactionam.Orcum daca era o gluma cere sa se faca un Sticky special "ptr arsuri"unde sa fii si moderator.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default propunere

    propun administratorului acestui forum sa se blocheze userul ORCUL.

    VOTURI PENTRU

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    KN34BK
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default ce uoameni...

    ar fi bine...dar se pare ca porcul s-a suit in cires
    si are acces la anumite drepturi de admin, modificand diverse posturi...
    Nimic nu este prea MULT!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    alba
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    uni sunt neseriosi ca si (P)Orculu
    sunt multi care incearca sa faca ceva sa mearga mai bin e si alti rad
    asta este mentalitate la noi
    rusinica

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default inchis

    rog un modelator sa blocheze acest topic.

    va astept cu raspunsuri aici:.........http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=116837

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top