Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Question Dbox 2 care nu indica bine ora

    Sunt posesorul unui Dbox2 Sagem cu imagine MD 5.41 care merge foarte bine
    Problema care o am cu acest receptor este faptul ca cesul lui indica cu o ora in urma adica GMT+1 in loc sa indice GMT+2. Acest lucru indica si EPG-ul si atunci cind este in standby si arata ora mare pe ecranul LCD.
    In meniu nu are setari pentru ora sau zona geografica (locatie).


    STIE CINEVA DE UNDE SAU CUM SE POATE SETA TREABA ASTA?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa cauti prin ftp fisierul ce contine timezone si modifici cum iti trebuie tie linia

    # timezone, only applicable for middle europe
    export TZ=CET-1CEST,M3.5.0/2,M10.5.0/3

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Multumesc de info,si eu aveam aceiasi problema cu un nokia de cablu cu aceiasi imagine.
    Pt @toyofun fisierul care trebuie editat este 'profile' si se gaseste in var/etc.si se pune asa:export TZ=CET-2CEST,M3.5.0/2,M10.5.0/3.
    DM 500s,Nokia DBox2 cable,SAMSUNG UE40ES5800,SS2 rev 2.6,

  4. #4
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am problema ca nu pot modifica ,adica nu se memoreaza i n var/etc profile ,exista alta treaba de facut?....imagine darkstar 2 modificata cu cccam 2.2.1
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    am problema ca nu pot modifica ,adica nu se memoreaza i n var/etc profile ,exista alta treaba de facut?....imagine darkstar 2 modificata cu cccam 2.2.1
    Daca nu se memoreaza inseamna ca e plin /var sau oricum e la 95% plin.
    Iti va functiona dar de salvat nu mai poti salva nimic pe el si nici daca stergi ceva nu se schimba situatia.
    In principiu treuie repusa imaginea.

    P.S. ma intereseaza si pe mine aceasta imagine.Ai putea sa mi-o dai?
    Last edited by eox80; 10th December 2010 at 15:19.

  6. #6
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    precizez ca imaginea e pusa pe optibox 550s...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top