Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 TV out lipsa.

    Stie cineva ce poate fi defect de nu am tv out, in rest placa merge f.bine?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum adica nu ai Tv-out...
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa are o mufa prin care ma conectez cu intrarea video a televizorului si vad direct pe ecran programele.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stiu cum arata placa pt ca si eu am una la fel .
    Dar nu stiu la ce te referi cand zici tv-out lipsa (adica nu iese semnal pe mufa sau...).
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, este lipsa semnal pe mufa si nu se vede nimic pe televizor.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inceraca sa schibi driverele daca nu cumva ai bushito fizic de la o supratensiune (probabil e o chestie de drivere)
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NOROK,

    ce placa video ai
    esti cam zgarcit la scris..


    NUMA BINE


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu mai ai semnal pe mufa de TV din cauza hardware, nu stiu daca mai ai vreo sansa s-o repari. Iesirea TV-OUT are legatura directa cu un pin din procesorul de semnal TMS.... Parca au facut-o intentionat ca sa se arda cat mai repede si sa cumperi alta. Acelasi lucru se intampla si la audio si chiar si la alimentarea lnb. Nu au pus nici o protectie spre deosebire de alte receptoare carora poti sa le faci ce vrei si nu se ard (exagerez putin).

    TMS-ul se programeaza pe JTAG dar partea proasta este ca are memorie ROM si nu se mai poate reprograma.

    Mult succes,
    Cell1.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am nvidia 128k

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearka intrarea in TV .......poate aia nu functzioneaza.....si eu am 3 intrari in Tv din care 2ua functzioneaza si ia ghici unde am pus prima data mufele........ai ghicit......si tu cautzi baiuri la plaka....

    Dream dream dream dream HD

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!
    Si mie mi s-a ars iesirea tv pe SS1 Hauppauge Nexus-s.
    Defapt, ceva se mai vedea, culorile erau amestecate, imaginea prea inchisa.
    Prin Placa Video in tv out se vedea bine.
    Am sunat la asistenta, mi-au luat-o in garanzie si dupa 2 saptamani mi-au adus-o inapoi fara sa-i faca nimica, mi-au zis ca trebuie sa o trimita in Germania sa o repare ca ei nu stiu(asta in Italia) sau in alternbativa sa-mi dea banii inapoi.
    Placa avea 10 luni de viata.
    E clar ca mi-am ales banii, nici nu ma mai gandesc la SS1,lasa de dorit asistenta, mi-am luat un Dreambox si sunt multumit, unica problema e tunerul,dar mi-am pus un LNB de 0.3 si merge mai bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lipsa semnal Intelsat?
    By ntire2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 6th November 2006, 23:05
  2. Lipsa de semnalu dupa 12,000 Mhz in sus pt ss2!!!
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 30th September 2006, 08:23
  3. LIPSA AV FOCUS
    By gogoiul in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 28th July 2006, 03:01
  4. 4155 lipsa semnal
    By BOO*BI in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 15th July 2006, 19:17
  5. Lipsa semnal jiji
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2006, 14:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top