Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor portul 12000 inchis

    nu pot sa deschid portul12000 sau altul am internet de 2mega de la clicnet modemul este wuawei mt882 si ruter d-link dir300

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Port FWD

    Configureaza mt882 in mod bridge si fa ppp-ul de pe dlink. Deschizi portul 12000 din dlink prin forwardare catre portul 12000 al dm-ului.

    Altfel, depinde de configuratia dintre mt882 si dlink. In mod normal in mt882 forwardezi portul 12000 catre portul 12000 al IP WAN al dlink-ului. Apoi in dlink forwardezi portul 12000 catre portul 12000 al dm-ului. Asta numai daca dm-ul este in lan-ul dlink-ului iar wan-ul dlink-ului este in lan-ul mt882.
    Usor, nu?
    DM500s, CT6900HD, Linkey

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...se poate deschide, este nevoie de putina experienta doar.
    primadata se alege astfel, la router la WAN se alege IP FIX nu automat, din mt882 se deschide pe acel IP FIX, iar din router pe IP BOX, care la randul lui va fi fix. ( cu DHCP dezactivat ! )
    Dupa ce ai facut toate astea, ca sa te convingi ca ai facut o treaba buna, sau ai gresit pe undeva, poti verifica aici: http://www.canyouseeme.org/

    Bafta !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default port 12000 inchis

    am incercat ambele variante si nu merge am uitat sa va spun ca portul 80 21 23 merg

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa vezi ca e deschis sau nu trebuie sa ai un serviciu care lucreaza pe acel port, de exemplu un server.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai deschis portul in router si spui ca ai verificat porturile 80; 23...etc atunci verifica daca ai portul pus in CCcam.cfg SERVER LISTEN PORT: 12000 sa nu fie altul acolo.
    Scaneaza portul apoi.

    P.S. scuze_ a postat Levys inainte

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default port 12000

    am reusit sa deschid portul 12000 dar nu vad pe nimeni la client

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sole1 View Post
    am reusit sa deschid portul 12000 dar nu vad pe nimeni la client
    Asta inseamna ca ori nu e deschis ori nu ai clienti in cccam.cfg.
    A 3a varianta ( si cea mai probabila) este din cauza dns-ului; fa un update la dns.
    baFTA
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default port 12000

    am facut updatare la dyndns dar tot nu am nimic la client si am o intrebare in warnings.txt apare un ip necunoscut ma gindesc sa nu mearga sharingul din cauza asta

  10. #10
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia arunca o privire pe aici la ultimul post http://forum.paytv.ro/showthread.php?t=117147 . La adresa respectiva vei gasi un tutorial cum setezi routerul, dm-ul si un pachet cu softurile importante.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu pe acelasi modem am deschis port 23xx dar nu pot sa deschid 54xx.O fi inchis de la Romtelecom?Sau trebuie fw update?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top