Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: dbox2-card s02

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default dbox2-card s02

    Buna,
    vreau sa pun un card Pr...e s02 in share de pe un dbox2. Am incercat dar nu reusesc. Cardul il deschide pe dbox cu camd2 dar nu pot sa-l pun in share. Poate sa ma ajute cineva? Ce image aveti conf. etc.
    Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa instalezi CCcam si vezi daca deschide cardul . Ce img. ai ? Daca-l deschide atunci este ca si rezolvat

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levi View Post
    Buna,
    vreau sa pun un card Pr...e s02 in share de pe un dbox2. Am incercat dar nu reusesc. Cardul il deschide pe dbox cu camd2 dar nu pot sa-l pun in share. Poate sa ma ajute cineva? Ce image aveti conf. etc.
    Multumesc
    Nu poti face sharing cu camd2(slotul dbox2)..Ai nevoie de un Multicamca sa faci server.

    Sfatul meu:Multicam, Imagine GLJ Light.Emu, si update le faci online.
    Last edited by robi22; 9th September 2010 at 15:48.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce d-box2 ai? ce marca? din cate stiu eu Sagem are multicam inclus.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    939
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by eox80 View Post
    ce d-box2 ai? ce marca? din cate stiu eu Sagem are multicam inclus.

    Nu exista Dbox2 cu Multicam inclus.

    Pt Client nu are nevoie de multicam


    Server>Multicam sau Externe Card Reader.

    Pe Google gasesti tot felul de scheme cum se monteaza pt cele 3 modele.Nokia, Philips Sagem

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by Levi View Post
    Buna,
    vreau sa pun un card Pr...e s02 in share de pe un dbox2. Am incercat dar nu reusesc. Cardul il deschide pe dbox cu camd2 dar nu pot sa-l pun in share. Poate sa ma ajute cineva? Ce image aveti conf. etc.
    Multumesc
    In slotul original nu merge cardul in share. Ai nevoie de multicam si putina pricepere la lipit 10 fire.
    Cei 10 pin, care conecteaza slot 1 cu slot2 trebiue taiate cu un cleste.

    http://cgi.ebay.de/DBOX2-BOX2-Multic...item45f521cf31

    Multicamuri pentru Phillips si Sagem merg montate direct.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok,multumesc ptr raspunsuri. Ideea era ca pina la sfirsitul lunii am 2 carduri si vroiam sa pun un card pe dbox2 Nokia in share. Dar daca e nevoie de multicam nu ma mai agit.
    Ms.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top