Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default Cccam 2.1.4 -oscam 0.99.4 svn 2975

    cu combinatia Cccam 2.1.4 -oscam 0.99.4 svn 2975 cardul lui gicu poate fi vazut in hop 0 si cu un ecm time bun la 1880 ...cu dvbapi enabled


  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deschide si TVR HD


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai ceva in prio ptr TVR HD ? eu nu am reusit .


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    cu combinatia Cccam 2.1.4 -oscam 0.99.4 svn 2975 cardul lui gicu poate fi vazut in hop 0 si cu un ecm time bun la 1880 ...cu dvbapi enabled
    Esti sigur ca iti vede cccam-ul in hop 0 cardul local?

    Eu cred ca iti apare hop0 pe ecran, deoarece a-i activat dvbapi la oscam, si oscam citeste direct cardul. In cccam iti apare tot in hop1.

    Daca nu este asa, atunci spune te rog cu a-i legat oscam de cccam sa iti apara in hop0? Thx.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    corect ..oscam citeste direct cardul ,cccam tot hop 1 vede cardul.

    uni zic ca lor le arata cccam in hop 0 ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default ccam

    salut
    unde gasesc combinatia asta,sa fac sa mearga cu tvr hd
    ca serverul dream este inchis
    mersi

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    corect ..oscam citeste direct cardul ,cccam tot hop 1 vede cardul.

    uni zic ca lor le arata cccam in hop 0 ...
    Le arata in hop0 pe cccam 2.13 cu trick 256 nu pe 2.14.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu mai dispare odata drecu 256 _ul asta .... numai nemernicii face!

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ptr tvr 1 si 2 ceva rezolvare ? Am tot incercat dar nu iese pe dm 500.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sommersby View Post
    nu mai dispare odata drecu 256 _ul asta .... numai nemernicii face!
    de acord cu tine, dar ce facem cu cardurile care nu merg direct in cccam ?

    care au nevoie de sbox sau oscam?

    crezi ca toata lumea are focus si akta?

    va mai mirati de ce nu schimba lumea cu voi..

    o chestie inteligenta ar fi sa mearga cu 256 doar linii cu 127.0.0.1 , sa se vada hop0, cele cu 192.168.x.x sa se vada hop0 de asemenea dar cu alta culoare, gen mbox.."local but in other box in the lan"
    Last edited by mark21; 8th September 2010 at 01:00.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    unde gasesc combinatia asta,sa fac sa mearga cu tvr hd
    ca serverul dream este inchis
    mersi
    uite aici :

    oscam.conf :
    [global]
    pidfile = /tmp/oscam.pid
    usrfile = /var/log/oscamusr.log
    logfile = /var/log/oscam.log
    disablelog = 0
    disableuserfile = 0
    usrfileflag = 0
    clienttimeout = 5000
    fallbacktimeout = 2500
    clientmaxidle = 120
    bindwait = 120
    netprio = 0
    clientdyndns = 0
    resolvedelay = 30
    unlockparental = 0
    nice = -1
    serialreadertimeout = 1500
    maxlogsize = 10000
    waitforcards = 1
    preferlocalcards = 1
    saveinithistory = 1
    readerrestartseconds = 5
    readerautoloadbalance = 0
    readerautoloadbalance_save = 0

    [dvbapi]
    enabled = 1
    #au = 0
    boxtype = dreambox
    user = test
    pmt_mode = 0

    [newcamd]
    key = 0102030405060708091011121314
    port = [email protected]:000000
    IDENT = FFF720, 025900, 025910

    oscam.server:
    #readerconfiguration

    [reader]
    label=TVRHD
    protocol=internal
    detect=CD
    device=/dev/sci0
    group=1
    emmcache=1,3,2
    mhz=357
    cardmhz= 357
    CAID=500:000000
    IDENT= FFF720, 025900, 025910
    ReconnectTimeout= 20
    DisableServerFilter= 1

    oscam.user :
    [account]
    user = test
    pwd = test
    group = 1
    au = TVRHD
    caid = 500:000000
    ident= FFF720, 025900, 025910

    in cccam nu e nevoie sa treci nici o linie .
    cred ca toata treaba o face dvbapi , dar ca sa plece in formula cccam/oscam sa comuti pe tvrhd/tvr1 sau tvr2 si sa dai start/restart cam , sa porneasca pe unul din aceste programe . am incercat si cu linii in cccam dar nu deschide din ele , cu umilele mele cunostinte am observat ca toate cererile se duc catre dvbapi indiferent de providerul solicitat . daca is alte minti mai luminate pe aici decat sa carcoteasca ( vezi mai sus: alti zic ca le vad in hop 0 ) mai bine ar incerca sa rezolve aceste cereri catre dvbapi .
    log.oscam :
    2010/09/08 23:07:20 12327 c01 dvbapi: new program number: 03ED (1802:03ED unknown)
    2010/09/08 23:07:20 12327 c01 test (1802&000000/03ED/92:36AA): rejected group (0 ms)
    2010/09/08 23:07:20 12327 c01 test (1880&000000/03ED/89:0599): rejected group (0 ms)


  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mychael86 View Post
    uite aici :

    . daca is alte minti mai luminate pe aici decat sa carcoteasca ( vezi mai sus: alti zic ca le vad in hop 0 ) mai bine ar incerca sa rezolve aceste cereri catre dvbapi .
    cand am spus hop 0 chestia era sa vada clientii cardul lui gicu in hop 1 ..asa imi apare si mie ca il vad in hop 0 dar clientii il vad in hop 2...asta pentru ca il citeste direct oscam.....iar 2.1.4 nu vede hop 0 .

    Quote Originally Posted by mychael86 View Post
    uite aici :
    cccam/oscam sa comuti pe tvrhd/tvr1 sau tvr2 si sa dai start/restart cam , sa porneasca pe unul din aceste programe . am incercat si cu linii in cccam dar nu deschide din ele , cu umilele mele cunostinte am observat ca toate cererile se duc catre dvbapi indiferent de providerul solicitat

    blocheaza cccam cu dvbapi enable

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Completare la oscam.config/acces/Oscam webinterface

    [monitor]
    port = 988
    aulow = 120
    monlevel = 4
    httprefresh = 15
    nocrypt = 192.168.2.103-192.168.2.200

    [webif]
    httpport = 8888
    httpuser = user
    httppwd = pass
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255

    [global]
    clientdyndns = 1 # Pentru a conecta clients dyndns cu linii N in oscam.

    Reboot enigma.

    http://dreamIp:8888/

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default Webinterface pentru useri Oscam multi functional.


  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Le arata in hop0 pe cccam 2.13 cu trick 256 nu pe 2.14.
    imi spui si mie te rog cum functioneaza "trick 256", ca sa se vada cardul citit de osam in hop 0 la cccam ? merge si pe cccam 2.1.4 ?

    ma poate ajuta cineva va rog cu o configuratie de oscam pentru cardul tntsat ?

    si imi poate explica cineva va rog ce inseamna dvbapi la oscam, si cand trebuie activat ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top