Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default internet si dreambox

    Am urmatoarea problema, poate ma ajuta vreun expert in ale dreamboxului:

    Am un dream 500s si o conexiune la net. Pentru ca acea conexiune sa fie activa, eu trebuie sa accesez o pagina web a providerului in care sa introduc username si parola. De exemplu, ptr a avea acces la net de pe calculatorul de pe care tastez acum, trebuie sa acceses https://acces.czone.ro/register/index.php si sa-mi tastez username si parola, altfel nu am internet. Problema e ca nu stiu ptr dreambox 500s nici un mini browser sau program cu care sa "deschid" conexiunea. As putea folosi calculatorul pe post de router, dar nu vreau sa depind de el ca sa ma uit la televizor, altfel imi pastram ss2-ul.

    Astept sugestii aici. Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia-ti un router.eu asa am si am conectate 2 calc+dreamu".dupa ce pui routeru tb sa-l configurezi dar ai grija sa pui routeru pe tcp/ip static.daca nu te descurci intreaba pe rdi.si inca ceva nu tb sa ai calc deschis daca ai router ca sa mearga si dreamu".
    succes!

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: internet si dreambox

    Quote Originally Posted by liviurosioara
    Am urmatoarea problema, poate ma ajuta vreun expert in ale dreamboxului:

    Am un dream 500s si o conexiune la net. Pentru ca acea conexiune sa fie activa, eu trebuie sa accesez o pagina web a providerului in care sa introduc username si parola. De exemplu, ptr a avea acces la net de pe calculatorul de pe care tastez acum, trebuie sa acceses https://acces.czone.ro/register/index.php si sa-mi tastez username si parola, altfel nu am internet. Problema e ca nu stiu ptr dreambox 500s nici un mini browser sau program cu care sa "deschid" conexiunea. As putea folosi calculatorul pe post de router, dar nu vreau sa depind de el ca sa ma uit la televizor, altfel imi pastram ss2-ul.

    Astept sugestii aici. Multumesc



    Teoretic s-ar putea face un script, care sa contina numele si parola ta, si sa se lege dreamboxu singur.... Apropo ai net de la romtelecom
    Dar nu stiu cine ar sti sa faca acel script.... numai cineva priceput.
    Si in acel timp , tu nu vei putea folosi netul, ca e ocupat de dreambox.

    Acel tip trebe sa fie foarte destept !

    succes
    dm500

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default net

    Am net de la un provider numit czone, care au o retea hibrida fibra optica/utp. Mi-au alocat mai multe ip-uri routabile, deci n-am nevoie de router. Problema mea e ca trebuie sa "activez" conexiunea inainte sa o folosesc. Pe pc folosesc internet explorerul cu care accesez pagina lor si introduc username-ul si parola. Pe dream nu stiu ce optiune am. In speranta ca am fost acum mai clar si ca aveti vreo idee, va astept cu mare interes.

  5. #5
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Momentan pana se inventeaza un script trebuie sa conectezi calculatorul mai intai la internet dupa care sa duci DM500 pe net .Alfel nu vad cum.
    Pentru DM7020 exista un browser internet Pt. DM500 nu
    Nu cred ca o sa faca cineva un script pentru asta ....din pacate esti prima persoana care este interesata de acest tip de acces ..
    O solutie ar fi modificarea programului Inadyn care dupa parerea mea esto tot un modul de autentificare http dar care timite si IP-ul catre server .
    Teoretic se poate daca ai acces la sursele inadyn-ului (asta ca si un punct de inceput)
    Vorbitori de limba romana nu am intalnit inca si care sa fie si programatori de dbox asa ca nu cred ca te poate ajuta cineva de pe acest forum .

    Parca erea un tip dezvoltator de newcs parca .. nu stiu .. prin timisoara
    Totusi iti urez bafta si sa reusesti sa iti rezolvi problema

    Succes
    #Nanok#

    „…acest delir, această lume nebună a gadgeturilor, a fetişurilor care încearcă fiecare să imprime eternităţii o valoare şi să facă dovada unei mîntuiri prin lucruri şi a lipsei mîntuirii prin har.“ - JEAN BAUDRILLARD ¶Root is a state of mind¶

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default net...

    Am vazut ca imaginea sf sau neutrino ptr dm500, nu mai stiu exact care din ele, are browser links integrat. Ar putea fi o solutie?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 10th November 2006, 21:44
  2. Dreambox = Digital Receiver + PVR + Internet ???
    By urpradhan in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 23rd October 2006, 11:05
  3. Dreambox in internet help
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 4th July 2006, 17:42
  4. Replies: 2
    Last Post: 12th August 2005, 23:51
  5. Replies: 2
    Last Post: 12th August 2005, 02:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top