Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default Copatibilitate??linie C..linie D..

    cine i-mi da un sfat.
    eu am dm500.....el are axbox
    eu cccam...........el are mbox?

    ce putem face?
    Copatibilitate?linie C..linie D..Copatibilitatelinie C..linie D..

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    cine i-mi da un sfat.
    eu am dm500.....el are axbox
    eu cccam...........el are mbox?

    ce putem face?
    Copatibilitate?linie C..linie D..Copatibilitatelinie C..linie D..
    ma gandesc totusi ca-i zice COMPATIBILITATE , si cred ca ...nu exista...
    imi cer scuze...

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default linie D....linie C...???

    am facut un schimb de linii ,eu am trimis o linieC si am primit o linieD.
    Nu merge niciuna din cele 2 nici la mine nici la el.

    ..........se poate face ceva..........
    am inteles ca trebuie sa pun un emulador Mbox....?
    stie cineva

    ..........da e compatibiitate..........nu fi asa nervos..........

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oscam tu, oscam el Specialistii sa spuna mai multe, e vorba de compatibilitate oscam/cccam to oscam/mbox.
    Bafta

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu i-ai dat o linie de cccam si ai primit o linie de gbox?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi se pare ca CCCAM accepta si liniile D, dar MBOX nu stiu daca accepta linii C. Uita-te la un cccam.cfg original de la orice versiune de cccam, acolo iti spune cum sa configurezi ca sa vezi diverse linii.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default linii

    exact.
    si nu merge nici la unul.

    Quote Originally Posted by nrares View Post
    Tu i-ai dat o linie de cccam si ai primit o linie de gbox?

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai puneti amandoi cccam si ati scapat de o bataie de cap.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top