Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oradea
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default Skystar are nevoie de RAM sau placa video buna?

    Am un procesor Duron la 1,3 GHz, memorie SDRAM 192 MB si o placa video ATI 8 MB. Avand in vedere ca sistemul e slab si nu dispun de prea multi bani pt unul nou ce imi recomandati sa updatez in prima instanta? Memoria RAM (DDR 512MB) sau o placa video noua (cam pana in 3 milioane). Folosesc calculatorul in principal pt vizonarea programelor tv cu skystar si navigare net.
    Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
    75 E - 43 V

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai nevoie in primul rind de o placa video , minim GeForce 4 MX 400 .

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unul dintre sistemele mele are tot "Duron la 1,3 GHz, memorie SDRAM 192 MB" dar are si un GeForce 4 MX 440 256Mb, SS2 mere acceptabil mai putin situatia in care trebuie sa folosesc un cam emulat, UVCE sau altceva atunci mananca destul de multe resurse. Eu zic ca pentru inceput daca ai si o placa de baza pe care nu ai precizat-o destul de buna si nu ai prea multe pretentii de la SS2 ar mere sa schimbi doar placa video atentie, versiune AGP. Daca totusi ai pretentii de de decodare si internet terbuie sa investesti intru-un calculator mult mai puternic procesorul este in primul rand pentru decodare foarte important acesta este urmat de memorie, placa video si in final un hdd rapid.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ccchdro
    Unul dintre sistemele mele are tot "Duron la 1,3 GHz, memorie SDRAM 192 MB" dar are si un GeForce 4 MX 440 256Mb, SS2 mere acceptabil mai putin situatia in care trebuie sa folosesc un cam emulat, UVCE sau altceva atunci mananca destul de multe resurse. Eu zic ca pentru inceput daca ai si o placa de baza pe care nu ai precizat-o destul de buna si nu ai prea multe pretentii de la SS2 ar mere sa schimbi doar placa video atentie, versiune AGP. Daca totusi ai pretentii de de decodare si internet terbuie sa investesti intru-un calculator mult mai puternic procesorul este in primul rand pentru decodare foarte important acesta este urmat de memorie, placa video si in final un hdd rapid.
    salut
    daca ai skystar2 ai nevoie de memorie

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am folosit SS2 si cu Geforce2 mx400 64 mb , si 256sdram si a mers perfect (1700+) ...

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Presupun ca ce ai acum merge bine .
    Atunci daca vrei HDTV procesor cu frecventa reala minim 1800 Mhz ( XP 2200 sau Sempron 2400 ) desi nu prea ai ce vedea acum .
    Daca te hotarasti pt PV :
    - Nvidia de la Mx400 in sus ofera randare cu VMR ( OSD etc )
    - ATI - orice Radeon ( cu radiator fara ventilator ) au o calitate ceva mai buna a imaginii ( atit aspecte obiective cit si subiective )
    Si mai bine incearca ,, imparteala " sau pfoenix interface
    S'auzim de bine !

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cocohag tot ce ai peste 256Mb poti sa o scoti si sa meri cu ea la cumparaturi pentru ca mai mult de atat nu este nevoie pentru a putea folosi ss2 in conditii normale, daca la tine ss2 are nevoie de mai mult de 256Mb inclusiv HDTV inseamna ca placa ta de baza are probleme in gestionarea memoriei si a transferului de date.

    Test - SS2, Duron 900Mhz, 128Mb SDRam, din care 32Mb pentru placa video onboard, - functioneaza perfect de 2 ani la un client, bineinteles fara internet transfer si fara HDTV doar decodare cu ProgDVB, s2emu.

    ccchdro.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    19,290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ccchdro are perfecta dreptate.
    Este posibil ca internetul download cu skynet sa-ti mearga totusi pe win 98.

  9. #9
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    680
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa video e foarte buna, pune 512 mega de ram, apoi windows xp shi o sa mearga super, testat chiar ieri pe un sistem practic identic

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Vreau sa iau ss2 , am facut proba dar timpul a fost prea scurt ca sa imi dau seama , erau ceva probleme la decodare dar cind faceam imaginea mai mica era bine . Eu am deja un receptor KAON dar vreau ss2 mai mult ptr date , am vazut la cineva si trebuie sa incerc si eu. Sistemul este slabut rau , initial l-am luat ptr pach la receptor, 660MHz/128M RAM/video 16M/10G HDD.Pe config. asta cum ar merge datele? Ce trebuie sa maresc mai intai ? Marea problema BANII.

  11. #11
    Senior Race Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    BACK|TRACK
    Posts
    469
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sistemul de care zici iti merge fara de dureri de cap pe un (depinde cat de bine cunosti) linux in mod text ...adica mere fara probleme atata timp cat te rezumi la date (eu folosesc un P II dual processor la 350 MHx cu 128 RAM/ss2 ver2.6c /video ca al tau la inceput acuma un TNT2/ 2X HDD 40GB-asta numa din cauza ca-l folosesc ca server ... cat despre sist meu de suflet avioane, n-are rost sa investesti prea mult intr-un calculator decat daca ai nevoie sau esti gamer inrait ;...n-ai zis daca vrei net pe sat sau altceva...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2

    Sint incepator deocamdata , inca nu a sosit la posta placa ,dar trebuie sa stiu exact ce trebuie . Am spus ca folosesc ptr date adica sa descarc programe ,mp3 si ce o mai fi, internet nu stiu inca. Vad cum merge si daca nu convine am gasit deja o placa de baza cu procesor la 950 M (1milion). Sigur am sa revin cu intrebari.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cat de buna e SkyStar USB?
    By Kroky in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 13th November 2006, 21:01
  2. Placa Skystar 3
    By skycleaner in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 1st November 2006, 02:14
  3. placa dvb-s buna
    By trans_ponder in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 20th October 2006, 19:00
  4. Placa DVB Skystar 2 rev.2.6D
    By don Pedro in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 19th April 2006, 12:37
  5. WinTV-NEXUS-PCI-ESTE BUNA ACEASTA PLACA DE CEVA?
    By str-evo in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 27th November 2005, 12:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top