Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema conectare dm 500s+router Asus RT-G32

    Salutare
    Am o problema cu un Router Asus rt-g32,nu reusesc sa fac setarile pentru a vedea pe dremboxul meu.Am IP static si cu calculatorul se conecteaza.Habar n-am unde gresesc la setarea Asus-ului.Orice sugestii sunt bine venite.
    Multumesc pentru eventualele sfaturi

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din router un cablu intra in pc altul in dreambox; routerul sa aiba bifat DHCP; in Dreambox debifezi DHCP si pui manual un IP din aceeasi clasa cu cea a routerului, iar ca nameserver si gateway pui adresa routerului.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema conectare dm 500s+router Asus RT-G32

    multumesc mult pentru ajutor

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici deschizi porturile :



    In rest ...este un router complet si stabil...
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    RO
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un jaf.
    Am avut mai multe, numai probleme mi-au facut.
    Nu recomand nimanui.

    Am trimis unul la garantie si urmeaza si al doilea. Se blocheaza des etc.
    Probabil ca eu am rev2 sau revB, poate altele merg. Dar ale mele nu merge

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    poti sa incerci cu firmware OLEG, eu de cand am pe un rtn10 nici nu mai stiu pe unde este routerul, parca este alt aparat


  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default Asus rt g32 rev b

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    poti sa incerci cu firmware OLEG, eu de cand am pe un rtn10 nici nu mai stiu pe unde este routerul, parca este alt aparat

    Da un link ceva din cite stiu eu deocamdata pentru asus rt g 32 rev b inca nu a aparut softuri dd-wrt.openwrt,oleg etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top