Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: problema canale

  1. #1
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default problema canale

    am schimbat antena de pe h-h pe un disecq 8/1,amu daca ma uit pe focus si dupa asta vreu sa schimb pe nordici nu mere pana nu intru la cautare si numa intru atit ,ies si mere ,care o fi baiu?am gp 4.6..
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  2. #2
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da da!....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orcul View Post
    Ai clona, e clar.
    Te bagi aiurea, in loc sa explici omului ,dar cred ca nu ai nici macar bun simt. de unde ai reusit sa ajungi la concluzia asta?
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orcul View Post
    Ai clona, e clar.
    jajajajaaaaa...buna asta.Super,merge la Bancul Zilei.
    Ce-am mai ras,da ce ras doamne.............jajajaaaaaaaaaaaaa!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    am schimbat antena de pe h-h pe un disecq 8/1,amu daca ma uit pe focus si dupa asta vreu sa schimb pe nordici nu mere pana nu intru la cautare si numa intru atit ,ies si mere ,care o fi baiu?am gp 4.6..
    ai modificat in dream ca ai trecut de la motor la diseqc 8x1? Tre sa pui fiecarui satelit un lnb,(1,2,3,4... si alte mici chestii de configurat:input 1 ptr PRIMII 4 SATELITI AA,AB,BA,BB SI INPUT 2 ptr Urmatorii 4 sateliti: aa,ab,ba si bb.
    cam atata.

  6. #6
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dinus draga ,trecem mai departe,ca sa fie totusi mai clar am facut toate setarile ,am reinstalat si imaginea asa ca nu stiu ce o fi....ce nu o fi....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu care ar fi cauza,dar tin minte ca la mine pana nu am pus si LNB 0 cu un satelit pe care nu-l foloseam si la care nu aveam nici semnal(4w,in cazul meu) dreamul nu vroia sa memoreze configuratia pentru diseq 8x1.Incearca si tu ,pune la lnb 0 un satelit care nu-l "miroshi".

  8. #8
    Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up @delsat

    Am avut aceeasi problema.Rezolvarea a fost schimbarea imaginii.Nu am avut timp sa incerc daca se reincarcarea imaginea care a cauzat problema, evident dupa schimbarea imaginii,mai apar aceste probleme.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge legat in felul urmator:
    -la configurare sateliti alegi non standard user
    Pentru HH la sat/pozitie alegi un satelit care te intereseaza la lnb pui 0 dai ok ,la mapare sat/LNB alegi tot 0,din nou ok si la pagina urmatoare
    toneburst :none
    modul diseqc: version 1.2
    parametru diseqc: a/a
    Restul optiunilor ramin pe none,apesi salvare.
    Pentru restul satelitilor de pe HH procedezi la fel
    Pentru antena fixa se procedeaza la fel dar in loc de LNB 0 pui LNB 1 iar la parametrul diseqc pui b/b

    Eu am o antena fixa cu 3 Lnb-uri si un HH puse la un diseqc 4x1
    Bafta!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sorry, m-am grabit si am dat solutia pentru H-H si 3 antene fixe ....

  11. #11
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calin View Post
    Am avut aceeasi problema.Rezolvarea a fost schimbarea imaginii.Nu am avut timp sa incerc daca se reincarcarea imaginea care a cauzat problema, evident dupa schimbarea imaginii,mai apar aceste probleme.
    caline poti sa revii si sa editezi ce ai scris,ca nu prea inteleg ,ai reinstalat imaginea sau ai pus alta?ce imagine ai avut,care iti facea probleme?
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  12. #12
    Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    caline poti sa revii si sa editezi ce ai scris,ca nu prea inteleg ,ai reinstalat imaginea sau ai pus alta?ce imagine ai avut,care iti facea probleme?
    Am vrut sa spun urmatorul lucru. Am folosit o imagine PLI, care initial am instalat-o cu setari non diseqc,deoarece am un pozitioner motek cu actuator.La un moment dat mi-a venit ideea sa nu mai folosesc telecomanda pozitioner-ului si sa folosesc diseqc-ul (facilitate pe care o are pozitioner-ul). In acest moment am inceput sa schimb setarile pe diseqc.Pana la urma am renuntat si am revenit din nou la setarea initiala ,non diseqc si am intampinat aceleasi probleme ca si tine.Nu este exact ceea ce ai facut tu , dar efectul a fost similar.
    Dupa incercari, in care am reicarcat si eu aceeasi imagine, am incarcat un darkstar si acum este OK.

    Ceea ce am vrut sa spun in final, este ca daca ai timp sa testezi,dupa ce schimbi imaginea pe care o ai tu acum, sa incerci sa incarci din nou imaginea GP .

  13. #13
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema s-a rezolvat multumita lui calin,multam mult,am schimbat imaginea cu alta...
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  14. #14
    Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    problema s-a rezolvat multumita lui calin,multam mult,am schimbat imaginea cu alta...
    Ok, happy watcing tv....fata este recompensa sau imaginea incarcata

  15. #15
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi pe gp 4.6 de ce nu merge (la mine)? am revenit la gp am instalat prin 232 ca sa fie pe curat si tot aceeasi problema imi da ...ceva meseriasi ?
    ps. orcule sau kb da-mi pace..lasa-ma in truda me..bine?
    Last edited by delsat; 8th September 2010 at 12:50. Reason: pt.orcu
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top