Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    870
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine gemini2 v5.1 OE 1.6

    salut,
    am instalat imaginea de mai sus in dreambox 8000.nu gasesc nici o subtitrare.la quickbuton cu subtitles activat imi spune ca nu am modul la subtitrari.rog spuneti-mi ce sa-i fac.
    va multumesc.

  2. #2
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apasa pe butonul audio, parca acolo era.

  3. #3
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    814
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Audio, apoi pe tasta galbena.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    312
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dragii mei forumisti, m-ar interesa daca stie cineva cum se rezolva cu epgimport la aceasta imagine , nu croossepg.Am citi mult in ultimul timp, se pare ca de la imaginea 5.0 in sus epg import nu functioneaza.
    V-a multumesc anticipat pentru colaborare!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De 2x galben.

    Telecomanda la dm8000 nu are tasta audio, in locul ei se afla tasta help.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe dm800 si cu aceasta imagine a facut cineva multiboot?Mie cu Barry se blocheaza la pornire(ramine in Barry work..).Merg cu Black hole in flash+meoboot(cu mai multe imagini in stick usb),dar as vrea sa am in flash GP 5.1.E prea mare stickul de 4 gb,si de aceea nu se impaca Barry cu el?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    Pe dm800 si cu aceasta imagine a facut cineva multiboot?Mie cu Barry se blocheaza la pornire(ramine in Barry work..)
    Nu este recomandata folosirea plugin-ului BA cu imaginea Gemini2 in flash. Cel mai bine lucreaza BA cu OoZooN Oe 1.6 in flash si gemini2 v 5.1 pe usb stick . Se mai pote folosii BA si pe imaginea Dream Elite BH 1.33 in flash fara probleme.( testat de mine )

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    Merg cu Black hole in flash+meoboot(cu mai multe imagini in stick usb),dar as vrea sa am in flash GP 5.1.E prea mare stickul de 4 gb,si de aceea nu se impaca Barry cu el?
    Nu are nicio treaba stickul de 4 gb cu BA. Incearca cu versiuni diferite de BA si poate ai sa reusesti. Oricum nu merita efortul, deoarece imaginea Gemini2 5.1 nu permite update de drive-ere, iar in momentul in care apar imagini noi nu le vei putea instala.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus oozoon oe1.6 in flash si BA.Pe stick am pus nabilo,a mers.Cind am pus si GP pe stick,BA working si se blocheaza.Nu pot sa pun decit o singura imagine pe stick?
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    Am pus oozoon oe1.6 in flash si BA.Pe stick am pus nabilo,a mers.Cind am pus si GP pe stick,BA working si se blocheaza.Nu pot sa pun decit o singura imagine pe stick?
    Incearca sa folosesti un alt stick. Am patit si eu la fel cu unele tipuri; am reusit cu modelul Sandisk cruzer micro dar si cu Verbatim Store'n'go.( erau undeva detalii cu tipurile de stick-uri usb care lucrau cu BA, dar nu mai stiu exact unde; cred ca pe IHAD)
    Eu am ultima imagine OoZooN OE 1.6 ( 05.08.2010 ) in flash si Newnigma2 3.01, Gemini2 5.0 si Dream Elite BH 1.30 pe usb cu BA integrat in imaginea din flash si toate merg excelent. Folosesc mai mult imaginea Gemini2 deoarece corespunde cerintelor mele.
    DM 800;VU+UNO/TRIAX TDS 110 MULTIFEED 5W/4W-0.8W/1W-4.8E-7E/9E-13E-16E-19.2E + TRIAX TDS 64 - 39E

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu as fi vrut sa am in flash gemini2 v5.1 oe 1.6,dar nu a mers multibootul-BA nu ma lasa sa mut cursorul si sa aleg ce imagine vroiam.Am gasit si o versiune cu meoboot integrata,dar degeaba.Am schimbat stickul cu 1gb Kingston(4gb era Adata),si dupa zile de munca am reusit stabil asa : Dream elite blackhole 123a in flash,care are integrat meoboot dar nu mi-a vazut imaginile nfi(am mapat,am pus unde vroia,degeaba) si pe stick puse cu BA am oozoon,newnigma si gemini 2 5.1 bineinteles,care pentru mine de suflet,fiind mostenire de la dm500.As rezolva tot daca as gasi si un tuner usb dvb-C cu drivere.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top