Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: help

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default help

    Salutare tuturor.
    Cer si eu niste sfaturi ca nu dau nici cum de cap, si cred ca e o problema de hardWare si nu de software.
    Conexiune: PC-ROUTER-OPTIBOX550.Pana aici totul pare ok dar in momentul cand intrerup alimentarea de la
    box si o realimentezi nu mai am conexiune pe retea (ethernet) pe box, de fapt cand am si cand nu ,am incercat si cu cablu de retea
    si cu crossover rezultatul e aceeasi.Uluitor ca am constatat ca daca boxul e sub tensiune si scot cablu de retea
    si o re introduc totul revine la normal.Pe aceeasi router mai am un box si aceea functioneaza perfect fara probleme deci am exclus
    din start ca cablajul e de vina..
    Am incercat mai multe imagini dar degeaba..
    Ori ce sugestie e bine venita...

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai cumva activ pe router DHCP-ul ?
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inceara in DM la setari, la EXPERT SETUP sa dezactivezi DHCP, si routerul daca are si el aceasta optiune, si acolo la fel-dezactiveaza DHCP. Asa pateam si eu cand era activa optiunea DHCP.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa legi carcasa receptorului la impamantare.

  5. #5
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai rezolvat problema anunta-ne ceo fost baiu...aceeasi treba patesc si io.....dar daca scot cablu de retea al pc-ului din router isi revine...am router cu 4 porturi.....
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand va multumesc tuturor de sfaturi, dar nimic.
    Singura solutie cu care isi revine e daca scot cablu de retea si o reintroduc dar nici atunci nu intodeauna ce nu mi se pare corect.
    Mai am un DM500S care functioneaza perfect fara nici o problema cu aceeasi configuratii.Deci cred ca 100% e o problema de hardware.
    O voi returna inapoi ca e in garantie o am de 2 saptamani..
    Numai bine.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cateaodata patesc asa cu un soleron si un router EDIMAX 802.11b/g, interesant cand sint doar pe huawei nu am aceasta problema.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    optibox, soleron... petarde trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca asa functioneaza un lucru facut din rebuturi si care costa 2 lei.
    am vazut pe cineva care niciodata nu a reusit cu o astfel de petarda sa faca server de cccam. doar client.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    246
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    probabil asa este cum zici tu, dar ia spune de unde se poate lua dm500 original nou ?


  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcmsi View Post
    probabil asa este cum zici tu, dar ia spune de unde se poate lua dm500 original nou ?
    e greu sa mai gasesti un DM500 nou, dar oricum nu si-ar justifica pretul avand in vedere evolutia televiziunii. poate 500HD sau 800HD.

    PS remarca mea din postul meu anterior poate a fost cam acida. sorry

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolvat

    Multumesc LEVYS si DELSAT multumita voua am rezolvat.
    Problema era ca daca amandoua boxuri erau conectate unul din el
    nu comunica pe portul ethernet doar daca o scoteam unul din el si o reintroduceam.
    (Varianta DELSAT)
    Rezolvarea mea din fericire era ca am legat un modem cu 4 porturi
    un HUAWEI si acum totul pare OK.(Varianta LEVYS)
    Deci boxul e ok aici am dat gres,fiecare invata din greseala altuia.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top