Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

Thread: cccam.prio

  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam.prio

    salutare

    am facut fisierul cccam.prio ca nu il aveam si am pus in el in felul urmator:

    #CCCAM.PRIO

    P: 1880, 1802, 1801, b02, d02

    este bine?

    ma intereseaza doar frocus si jiji

    Cu mii de multumiri
    Un incepator

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da si nu prea
    in prio gasesti si citeva instructiuni, astfel incit sa-ti construiesti un fisier apropiat intentiilor
    cu ce ai pus tu in fisier te afli cumva in situatia 1
    pe ultima linie ai un exemplu destul de complex

    Code:
    # in this file you can configure what CAIDs CCcam should prefer or ignore
    # defaults to /var/etc/CCcam.prio
    # file content can have ignores (I) and prio lists (P)
    #
    # situation 1: ignore allways this caid, all idents, on all channels
    # I: caid
    #
    # situation 2: ignore allways this caid/ident pair
    # I: caid:ident
    #
    # situation 3: ignore this caid/ident pair, on channel 'sid'
    # I: caid:ident:sid
    #
    # situation 4: when both caid1 and caid2 exist for a channel, prefer caid1 over caid2
    # P: caid1, caid2
    #
    # situation 5: when caid1:ident1 till caidN:identN exist for a channel, use them in order of this list.
    # P: caid1:ident1, caid2:ident2, .., caidN:identN
    #
    # situation 6: when caid1:ident1 till caidN:identN exist for channel 'sid', use them in order of this list.
    # Sid on first caid/ident pair identifies sid for which list is used. All other sids ignore this list.
    # P: caid1:ident1:sid, caid2:ident2, .., caidN:identN
    #
    #CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    # this file is for CAM/keys users only, not for cardsharing users...
    # 
    
    P: 0500:024f00:3608,0500:022f00:3608                            # Eurosport RO (13E)

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea este ca folosesti "prio"....numai daca e nevoie
    Ai nevoie de "prio" pentru providerii aia ?
    Eu cred ca nu. Lasati-va procesoarele libere de inutilitati si....totul va merge rapid.
    Simplu!

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default Poate ca-i important

    Quote Originally Posted by imeDB View Post
    Code:
    #CAID PRIO FILE : /var/etc/CCcam.prio
    # this file is for CAM/keys users only, not for cardsharing users...
    Cred ca nu ti se potriveste ...
    ma intereseaza doar frocus si jiji
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  5. #5
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca nu m-am facut inteles ... Sorry

    Ma intereseaza sa fac conserva sa deschida mai rapid cele doua (jiji, frocus si poate si max)
    Conserva nu este server este numai client.

    Din aceasta cauza vreau sa fac cccam.prio

    Daca este bine sau nu ramane sa vad



    Cu mii de multumiri
    Un incepator

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut, m ai clar de atat :

    # this file is for CAM/keys users only, not for cardsharing users...

    nu se poate .....

    Noroc .

  7. #7
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by savin stelian View Post
    Salut, m ai clar de atat :

    # this file is for CAM/keys users only, not for cardsharing users...

    nu se poate .....

    Noroc .


    SORRY

    Am priceput acuma
    Mai bine mai tarziu decat niciodata

    Dar se poate face ceva sa deschida mai repede (nu cu abo.) ma refer la ce vine din share?

    Cu mii de multumiri
    Un incepator

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @georde, CCcam.prio este util in cazul providerilor cu mai multe sisteme de criptare, si aici intra si ce vrei tu, respectiv jiji, max si focus.

    CCcam.prio il alcatuiesti in functie de ce carduri a-i in hop1, 2, 3.....

    De exemplu, vrei sa iti deschida jiji pe CAID 1802, pui P: 1802:002111 # in CCcam.prio. jiji se deschide mai repede pe CAID 1802 decat pe 1880, dar asta dupa cum am spus doar daca a-i cu ce sa deschida.

    Daca vrei sa deschida toate canalele de la Focus pe CAID 0b02, pui in prio linia P: 0b02:000000 #
    De exemplu Viasat Explorer de pe focus are mai multe sisteme de criptare, iar cu linia de mai sus iti va deschide mereu in conax. Tu trebuie sa testezi cardurile pe care le vezi din share si in functie de asta faci CCcam.prio

    Pentru max este la fel, depinde ce primesti din share.

    Daca esti la inceput cu CCcam-ul, mai bine il lasi fara aceste setari, este posibil sa faci unele canale sa se deschida mai repede si altele mai incet. Incearca sa testezi si daca nu e ok, pui la loc cum era inainte.

  9. #9
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EXCALIBUR View Post
    @georde, CCcam.prio este util in cazul providerilor cu mai multe sisteme de criptare, si aici intra si ce vrei tu, respectiv jiji, max si focus.

    CCcam.prio il alcatuiesti in functie de ce carduri a-i in hop1, 2, 3.....

    De exemplu, vrei sa iti deschida jiji pe CAID 1802, pui P: 1802:002111 # in CCcam.prio. jiji se deschide mai repede pe CAID 1802 decat pe 1880, dar asta dupa cum am spus doar daca a-i cu ce sa deschida.

    Daca vrei sa deschida toate canalele de la Focus pe CAID 0b02, pui in prio linia P: 0b02:000000 #
    De exemplu Viasat Explorer de pe focus are mai multe sisteme de criptare, iar cu linia de mai sus iti va deschide mereu in conax. Tu trebuie sa testezi cardurile pe care le vezi din share si in functie de asta faci CCcam.prio

    Pentru max este la fel, depinde ce primesti din share.

    Daca esti la inceput cu CCcam-ul, mai bine il lasi fara aceste setari, este posibil sa faci unele canale sa se deschida mai repede si altele mai incet. Incearca sa testezi si daca nu e ok, pui la loc cum era inainte.
    Multumesc pt ajutor
    Sunt cam nedumerit tu zici ca merge mai sus imi zice ca cccam.prio merge numai pt cam si key... cel putin asa am inteles

    Iti multumesc inca odata
    Incerc si varianta ta


    Mii de multumiri
    Un incepator

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCCAM.PRIO este folosit pentru a decoda un canal cu un anumit sistem de criptare, NU pentru a decoda in timp(ms) mai repede, este total diferit una de cealalta. Ca sa decodeaze mai repede in timp(ms) un canal, iti trebuie internet mai performant, carduri numai din localele peeriolor, nu hop1, ping bun.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma poate ajuta cineva va rog cu un cccam.prio optimizat, care sa contina si setari pentru providerii de pe 1 vest si 5 est ?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rocky7 View Post
    ma poate ajuta cineva va rog cu un cccam.prio optimizat, care sa contina si setari pentru providerii de pe 1 vest si 5 est ?
    Vezi ce rezolvi cu asta:::
    P: b02:0 # Focus
    P: 500:22f00 # Max TV
    P: 500:24f00 # Max Tv
    P: 1802:2111 # DigiTv
    P: 1880:2111 # DigiTv
    Copy si Paste
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Vezi ce rezolvi cu asta:::
    P: b02:0 # Focus
    P: 500:22f00 # Max TV
    P: 500:24f00 # Max Tv
    P: 1802:2111 # DigiTv
    P: 1880:2111 # DigiTv
    Copy si Paste
    ...eu recomand sa renunti la provid-urile 2111 si sa setezi:
    1802:000000 #
    1880:000000 #

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    ...eu recomand sa renunti la provid-urile 2111 si sa setezi:
    1802:000000 #
    1880:000000 #
    corect putin mai rapid
    TESTAT
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi spune cineva va rog care ar fi setarea optimala in cccam.prio (P si I) ca sa se vada Sky Germany fara freeze ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top