Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Teletext DM500

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Teletext DM500

    Salut,

    Am un DM500 cu o imagine Enigma PLI si nu pot sa accesez teletextul.
    Am incercat cu "Disable teletext caching", dar tot nu merge.

    Imi puteti da unele sfaturi?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu Gemini se bifeaza ''Disable internal teletext''.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din pacate la Enigma nu reusesc sa gasesc acea optiune ....

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are acel canal teletext pe care incerci ? Eu am folosit PLI si este super OK, sau poate este vre-o imagine de Borsalino ca el cam scoate teletextul din imaginile modificate de el ?

    Pune si tu un Pli Jade 3 Maxvar ORIGINAL si o sa-ti functioneze totul bine.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, postul are teletext, e vorba de tvr1
    mi-am dat seama ca nu m-am exprimat foarte bine in ceea ce am dorit.

    eu vreau sa fac sa mearga teletextul pe televizor, nu pe dreambox.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boogy83 View Post
    da, postul are teletext, e vorba de tvr1
    mi-am dat seama ca nu m-am exprimat foarte bine in ceea ce am dorit.

    eu vreau sa fac sa mearga teletextul pe televizor, nu pe dreambox.

    Foarte geniala exprimare, dar si gandire in acelasi timp. Daca iti merge pe Dreambox, pentru ce mai doresti TXT si pe TV?
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru ca dreamboxul nu e in aceeasi locatie cu televizorul

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boogy83 View Post
    pentru ca dreamboxul nu e in aceeasi locatie cu televizorul

    Fa-te mai explicit ca tot nu inteleg, adica DM sta undeva inchis, departe de TV Pai si pentru ce mai tii Dm-ul daca nu il folosesti atunci?
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru ca vreau ca ce emite dreamboxul sa fie pe o anumite frecventa, drept urmare sta intr-un head-end si semnalul trece printr-un modulator.

    accesul la dreambox se face doar remote, pe internet.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boogy83 View Post
    pentru ca vreau ca ce emite dreamboxul sa fie pe o anumite frecventa, drept urmare sta intr-un head-end si semnalul trece printr-un modulator.

    accesul la dreambox se face doar remote, pe internet.

    Acum inteleg si eu situatia, in faza asta e cam complicat, cred ca chiar imposibil. Ar mai fi o sansa, vezi daca se poate prin Enigma Web Interface ceva.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top