Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Pozitionare antena

    Se poate pozitiona o antena fixa de 85 sa prinzi si digi si focus?

  2. #2
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 85

    Da se poate.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie facut ceva special sau daca o pui pt digi prinde si focus direct?

  4. #4
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e aceeasi pozitie....nu trebuie sa faci nimic....decit sa gasesti satelitu...
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default merci

    merci mult

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by efuionut View Post
    Se poate pozitiona o antena fixa de 85 sa prinzi si digi si focus?

    Da..Ambele se afla practic pe aceiasi pozitie 0.8-1 gr west.Nu ai nevoie de 2 LNB-uri

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by efuionut View Post
    Se poate pozitiona o antena fixa de 85 sa prinzi si digi si focus?
    Depinde de locatia ta,daca esti in tara da,daca esti pe alte meleaguri depinde de acoperirea zonei,in principiu digi merge cam peste tot in UE,pe cand focussat nu prea!

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tine cont ca trebuie sa folosesti un lnb cu mai multe iesiri .. daca pui la antena un lnb cu o iesire nu merge in acelasi timp si Focus si Digi!

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat View Post
    tine cont ca trebuie sa folosesti un lnb cu mai multe iesiri .. daca pui la antena un lnb cu o iesire nu merge in acelasi timp si Focus si Digi!
    Merge fara probleme cu lnb cu o singura iesire!

  10. #10
    Stargate FAN Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    aproape de Cluj
    Posts
    288
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Și se uită cu rândul? X vrea să se uite la TVR1 pe Focus și Y vrea să se uite la TVR2 pe Digi. Primul e pe verticală al doilea e pe orizontală. Cum se rezolvă problema cu un singur LNB?

  11. #11
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Depinde de locatia ta,daca esti in tara da,daca esti pe alte meleaguri depinde de acoperirea zonei,in principiu digi merge cam peste tot in UE,pe cand focussat nu prea!
    De cand s-a pensionat thor3,focus a trecut pe thor6(k2)care se receptioneaza cam peste tot in europa.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dondos View Post
    Și se uită cu rândul? X vrea să se uite la TVR1 pe Focus și Y vrea să se uite la TVR2 pe Digi. Primul e pe verticală al doilea e pe orizontală. Cum se rezolvă problema cu un singur LNB?
    Exact cum zice @valentyn0_sat cu un lnb cu mai multe iesiri.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default merci

    sunt in romania si am lnb cu 4 iesiri independente. Deci ma incadrez merci.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Merge fara probleme cu lnb cu o singura iesire!
    mai... tu faci glume sau ai uitat cum se monteaza o antena, astept solutie tehnica la precizarea ta!

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default dth-ro

    Quote Originally Posted by efuionut View Post
    trebuie facut ceva special sau daca o pui pt digi prinde si focus direct?
    Programele DTH Focus (UPC) & DiGi TV se transmit de pe pozita orbitala
    0,8 - 1 west respectiv satelitii Thor - Intelsat ceea ce face ca receptia
    sa fie posibla cu o singura antena pozitionata spre 1 West.

    Detalli despre echipamentele de receptie al pachetelor dpdv al receptorului - decodor indoor unit le gasesti pe site-urile providerilor ele difera pentru
    fiecare provider DTH Focus - Digi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top