Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Darkstar2 se poate aplica cartela TVR1,2 ?

    am un DM500s conectat prin router

    am incercat cu MGcamd 1.35 si scam 3.58 , nu merge
    rog sa-mi sp unde am gresit sau nu este bine cum am procedat , se poate sa se faca lumina pe acest card

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca GP cu scam 3.58 si merge sigur !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    incearca GP cu scam 3.58 si merge sigur !
    am instalat
    gbox225c. si E1_Scam_358

    si in var/bin la cam.cfg imi apare asta:

    osd-name 1= GBOX 2.25c
    emulator 1= Gbox 2.25c
    camd 1=
    daemon 1= gbox225c
    kill 1=
    sleep 1= 3
    zap-sleep 1= 4



    mai trebuie completat ceva in el ca nu se vede


  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    GP = Gemini Project nu gbox
    pui imaginea gp 4.7 si apoi doar scam din adons ... bagi cardu ... dai pe tvr 1 ( maxim 10 min ) si lumina ... apoi rulezi ce vrei tu ( gbox / mbox / ccam / newcs . etc etc )
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    GP = Gemini Project nu gbox
    pui imaginea gp 4.7 si apoi doar scam din adons ... bagi cardu ... dai pe tvr 1 ( maxim 10 min ) si lumina ... apoi rulezi ce vrei tu ( gbox / mbox / ccam / newcs . etc etc )
    eu am o clona cu alceva nu merge ,sa am posibilitatea sa vad cartela de TVR,iar imaginea nu stiu de unde sa o descarc


    imaginea gp 4.7 merge si pe clona

  6. #6
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    GP = Gemini Project nu gbox
    pui imaginea gp 4.7 si apoi doar scam din adons ... bagi cardu ... dai pe tvr 1 ( maxim 10 min ) si lumina ... apoi rulezi ce vrei tu ( gbox / mbox / ccam / newcs . etc etc )
    salut
    am si eu card tvr dar vreau sa in bag in share
    se poate ?
    daca da cum

    am o clona de 500 acum am imagine pli pe el cu cccam


    Cu mii de multumiri
    Un incepator

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    eu am o clona cu alceva nu merge ,sa am posibilitatea sa vad cartela de TVR,iar imaginea nu stiu de unde sa o descarc


    imaginea gp 4.7 merge si pe clona
    din atitea profesori in ale DM500s ,nu poate nimini sa faca lumina la rubrica asta

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brasov
    Posts
    343
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E asa de greu in a scrie pe google "Gemini No Time Bomb Dm500" ? Si aici vei gasi cate imagini vrei tu si fara bomba.
    Numai bine ! @ Ionut_m_bv

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut_m_bv View Post
    E asa de greu in a scrie pe google "Gemini No Time Bomb Dm500" ? Si aici vei gasi cate imagini vrei tu si fara bomba.

    am instalat<< Gemini 4.70 Non Bomb DM500 cu scam/3.58>>,si imi deschide o casuta unde scr. urmatoarele

    CA System ID:500
    Reset Smartcard
    Enable ECMs
    Enable EMMs


    ce operatie mai trebuie facuta sa se poate vedea cardu ca nu se deschide nimic pana in momentu de fata ,multumesc de intelegere rog un ajutor


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    am instalat<< Gemini 4.70 Non Bomb DM500 cu scam/3.58>>,si imi deschide o casuta unde scr. urmatoarele

    CA System ID:500
    Reset Smartcard
    Enable ECMs
    Enable EMMs


    ce operatie mai trebuie facuta sa se poate vedea cardu ca nu se deschide nimic pana in momentu de fata ,multumesc de intelegere rog un ajutor

    rog niste sfaturi !

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am card TVR dar deja m-am plictisit cate topicuri am citit pe tema asta ...cautati aici pe RDI s-a explicat cum se face ...s-a mai explicat ca nu merge in CCcam ...ar fi de amendat daca cineva inca nu stie ...cine doreste lumina la acest card trebuie sa lucre ori cu OSCAM ori cu MBOX(pt a fi pusa in CS ) ...din cate imi amintesc , configuratia o gasiti 100 % aici pe RDI ! ...Doar daca cautati

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    GP = Gemini Project nu gbox
    pui imaginea gp 4.7 si apoi doar scam din adons ... bagi cardu ... dai pe tvr 1 ( maxim 10 min ) si lumina ... apoi rulezi ce vrei tu ( gbox / mbox / ccam / newcs . etc etc )
    am mers dupa spusele lui armandino si rog sa-mi sp ce pasi trebuie urmati sa pot deschid cartela de TVR 1 si 2 sau trebuie in DCC sa adaug ceva ,rog cine poate sa ma ajute sa nu aibe retineri sa-mi sp cum pot deschide cartela amintita mai sus

    Multumesc de intelegere

    sunt un incepator!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top