Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default DigiTv si Tv tuner pentru laptop

    In curand voi cumpara un abonament la Digitv si am o nelamurire: cablu(mufa) de iesire catre televizor din receptorul digitv va fi functionala pentru tv tuner? Ideea este sa urmearesc pe laptop-ul meu si sa pot inregistra emisiunea. Apreciez un raspuns si va multumesc!

    O zi frumoasa tuturor!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daniel1978 View Post
    In curand voi cumpara un abonament la Digitv si am o nelamurire: cablu(mufa) de iesire catre televizor din receptorul digitv va fi functionala pentru tv tuner? Ideea este sa urmearesc pe laptop-ul meu si sa pot inregistra emisiunea. Apreciez un raspuns si va multumesc!

    O zi frumoasa tuturor!
    Poate fi in urmatoarele situatii :
    - fir tras din loop de la receptor spre o placa dvb-s pe usb legata la laptop
    - fir tras din iesirile audio/video ale receptorului spre un tv tuner extern legat la laptop

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Poate fi in urmatoarele situatii :
    - fir tras din loop de la receptor spre o placa dvb-s pe usb legata la laptop
    - fir tras din iesirile audio/video ale receptorului spre un tv tuner extern legat la laptop
    Consider ca varianta a-2-a se potriveste in cazul meu, am un tv tuner extern dvb-t si analog. Multumesc pentru raspunsul rapid si ajutor. Numai bine va doresc!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    în varianta 2 poţi schimba canalele doar din receptor, adică foloseşti laptop doar ca monitor
    SHALOM

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    în varianta 2 poţi schimba canalele doar din receptor, adică foloseşti laptop doar ca monitor
    Dar as putea inregistra cu ajutorul tv tuner? Cu schimbarea canalelor nu e nici o problema pentru mine.
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca TV tunnerul are functia de inregistrare, poti. Trebuie doar sa setezi sursa semnalului si formatul de inregistrare.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc tuturor pentru ajutorul si raspunsuri utile pentru mine. Va doresc o viata frumoasa!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu mai deschid alt topic pun si eu o intrebare tot aici.
    Cu semnal din loop de la un Humax+4 simplu de la Digi, tras in Laptop cu tv tunner, pot vedea 2 canale diferite, simultan? Sau am nevoie de receiver dublu?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default semnal din Loop

    Cu semnalul din Loop poti prinde canale diferite dar cu polarizare identica cu cea a programului ce ruleaza pe receptor. Deasemenea, semnalul din Loop este "brut", adica codat, si chiar daca-l aplici unui tuner sau in alt receiver, vei avea nevoie de key (cartela sau share) pentru decodare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top