Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default Kártyamegosztás


    Nem tudom mennyire legális, de ide jó volna irni minden ifót a kártyamegosztáról, hogy , hogy kell csinálni, estleg segíteni egymást különböző sorokkal, stb... Irjatok

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Jó volna egy leírás a Fausto emulatorról, ugy tudom kezeli a c sort, nem linux-os beltérik esetén, mint pl.Echosmart.

    Be kellene indítsuk ezt a forumot. Ideje lenne. Irjatok

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default echosmart fausto 1.45-el

    Itt van egy leiras hogy lehet egy Echosmarttal fausto 1.45 hasznalva kartyamegosztast csinalni.
    Meg nem probaltam.

    http://www.receptiasatelit.biz/forum...ad.php?t=11965

    regisztralni kell

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    59
    Posts Thanks / Likes

    Default Sziasztok.!

    Volna egy nagy kerdesem,eddig nem volt aktualis azert nem kelett megkerdezzem.Ip boxot szeretnek megosztani egy masik mezei optiboxal.Az ip box oscammal van felszerelve.mukodnek benne a sorok,Mit kellene konfiguralni kulon hogy mukodjon a megosztas az rs232 keresztul.? Ami a leg fontosabb mindenek elott az. az ,hogy hany M-ig mukodik az rs232, kabelen az adtforgalom?Ha van valakinek ilyenrol tapasztalata , szivesen fogadom a jotanacsokat!
    Udv dj czefre!

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default hello

    dm 500s hoz megosztot keresek ha tud valaki segiteni irjon.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Az echonak inkabb oscam-ot hasznaljatok kliensnek (a pc-n), mar van windowsz-os verzio is,kitunoen mukodik, es szervernek is lehet hasznalni, akinek van egy pc-je amelyik megallas nelkul mukodik az igazan egy jo szerver-t alithat osze a windowsz-os verzios oscam-al.

    C vonalokat cserelhetsz igy es C vonalokat is adhatsz ebbol visza a cserepartnernek, az echo-nak pedig N vonalokat gyarthatunk a kapott C vonalokbol, es csak a Transfer_to_Net-el kotjuk osze az egeszet az echo-hoz, nagyon stabil mukodest erunk el egy ijen keverekkel.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Levys, erről a pcs-oscamos dologról tudnál bővebb infot? Jól értem a dolgot, ha van egy működő C-vonalam azt belerakom a windowsos oscamba és át tudom alakitani N-vonallá? utána ezt az N-et hogy tudom tovább tenni a hálózatra (LAN-ra, mert van egy 792-es lanos echom is)? vagy csak a számítógép soros portján keresztül lehet belőle kivadászni? Nem értem segítenél? esetleg példakonfigok is jól jönnének Köszi.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A C sorodat beállítod az oscam.server -ben, mint Reader.
    Code:
    [reader]
    label                         = nev
    enable                        = 1
    protocol                      = cccam
    device                        = cccam.szerver.neve,port
    account                       = usernév,password
    group                         = csoport
    ecmcache                      = 1
    lb_weight                     = 100, vagy ha jó a vonal, akkor több :)
    cccversion                    = 2.1.1
    cccmaxhops                    = 10
    Majd az oscam.configba megcsinálod a newcamd szervert:
    Code:
    [newcamd]
    port                          [email protected]:00008C,0000A0,0000A4,0000A8,0000A0; 
    (ez pl. a UPC direkt, de írhatod bármelyik Providert, amihez van vonalad. A lényeg, hogy 1 provider / port, nem tudom, hogy lehet-e több providert tenni egy portra)
    key                           = 0102030405060708091011121314
    keepalive                     = 1
    mgclient                      = 1
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Huh először is nagyon köszi, ez ennyire eccerü lenne? A konfigolást azt értem, de akkor ez most a pc ip-jét és portját megadva, a helyi hálózaton lévő eszközbe (echo792) beirva az N-sort fogja kódolni a jupit ha jól értem?

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ennek szerintem így mennie kell, az oscam.user -ben létrehozod az echo userét, és ennyi.
    Szerintetek lehet egy portra több CAID-et tenni?
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by JV16BAR View Post
    Ennek szerintem így mennie kell, az oscam.user -ben létrehozod az echo userét, és ennyi.
    Szerintetek lehet egy portra több CAID-et tenni?
    Nah kipróbálva, müxik, de csak ugy hogy minden caid-nak külön portot kellett nyitni, és így a cccam.cfg-ben is több Nsor kell, de megoldható
    Egy gondom van még azért, vhol azt olvastam ha jól emléxem, hogy ezzel a módszerrel (oscam) azokat a sorokat is tovább lehet osztani amiket cccam-al nem, mert le van tiltva a továbbosztás. Igaz ez? Vki elárulná a módszert?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Romania
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mann00 View Post
    Nah kipróbálva, müxik, de csak ugy hogy minden caid-nak külön portot kellett nyitni, és így a cccam.cfg-ben is több Nsor kell, de megoldható
    Egy gondom van még azért, vhol azt olvastam ha jól emléxem, hogy ezzel a módszerrel (oscam) azokat a sorokat is tovább lehet osztani amiket cccam-al nem, mert le van tiltva a továbbosztás. Igaz ez? Vki elárulná a módszert?
    Nem ertem az embereket... miert nem elegszel meg azzal ami van... biztosan nem azert tiltotta le valaki a cccam-bol a sajat kartyaja tovabbosztasat, hogy azt valaki kulonbozo improvizalasokkal, csalasokkal ossza tovabb!
    En ez miatt toroltem minden Oscamost a szerveremrol...
    Miert kell csalni?
    1.8 AL Offset + T90 + invacom + inverto + VuDuo2 + DM800HDse clone

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nem csalni szeretnék, csak próbálgatom a wines oscamot, kisérletezgetek hogy miket tud, hogyan kell konfigolni, van saját kártyám is meg sok boxom is, házon belül próbálgatom....

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Romania
    Posts
    216
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mann00 View Post
    Nem csalni szeretnék, csak próbálgatom ................
    Szinte gondoltam....
    1.8 AL Offset + T90 + invacom + inverto + VuDuo2 + DM800HDse clone

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    RO
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Nem akarok beleokoskodni, de szerintem az nem okés, ha valakit olyan alapon zársz ki, mert oscam-ja van. Nem biztos, hogy azért van oscam-ja, mert reshare-t akar.
    Az, ha továbbosztja a kártyádat az akaratod nélkül nagyon hamar kiderül. Ha ugyanattól a klienstől párhuzamosan érkezik két (vagy több) SID-re kérés, akkor evidens, hogy továbbosztotta a kártyád (kivéve, ha tudod, hogy neki két beltérije van). És akkor tényleg nyugodtan ki lehet vágni.
    Outdoor: Gibertini 125 66°E - 30°W, Triax Unique multifocus 23°E - 1°W, 6 x LNB Inverto quad
    Indoor: Dr. HD D15, Amiko X-Finder, TBS-6925, TBS-6985, TechnoTrend S2-4100, Nexus-S VDR user
    QTH: Harghita, 46°14'N 25°11'E.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top