Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: blocare cccam

  1. #1
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default blocare cccam

    Buna ziua

    Sper sa ma puteti ajuta

    Este posibil sa se blocheze cccam din cauza la o anumita linie C? sau la mai multe?
    sau de la folosirea cccaminfo php nu cred dar intreb

    Intreb asta deoarece numai dupa ce dau restart la conserva pot sa mai vad ceva.
    Dar dupa ceva timp (sec., min. nu este o regula) se blocheaza iara si iar reset.

    Va multumesc pentru ajutor

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauzele care duc la blocare cccam sunt multiple, in general nr de linii, configuarea proasta a cccamu.lui, lipsa de spatiu, duc la ingreunarea DM si blocarea cccamu.lui.
    In primul rand verifica cat spatiu ai DM, limiteaza lnia C la cel mult dist 1, linia F la dist 2, sunt unii parteneri care iti fac trafic mare...si asa mai departe.
    Eu linia C o am limitata sa primesc doar localul.

  3. #3
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Cauzele care duc la blocare cccam sunt multiple, in general nr de linii, configuarea proasta a cccamu.lui, lipsa de spatiu, duc la ingreunarea DM si blocarea cccamu.lui.
    In primul rand verifica cat spatiu ai DM, limiteaza lnia C la cel mult dist 1, linia F la dist 2, sunt unii parteneri care iti fac trafic mare...si asa mai departe.
    Eu linia C o am limitata sa primesc doar localul.
    nu am multe linii

    10 C care { 0:0:3 } { 0:0:2 } sau fara vro 4
    si 12 F toate cu { 0:0:3 } si 2 fara astea sunt conservele mele

    acum am oprit cateva linii C si vad ca nu se mai blocheaza
    osa dau drumul la cate una sa vad daca se blocheaza

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai Dm500 sau net puturos, e bine sa limitezi la maxim { 0:0:2 } toate liniile. Daca iti permiti ceva de genul { 0:0:1 } este si mai bine.
    Da in terminal comanzile free si apoi top si pune aici rezultatele. Vezi ca din top iesi cu combinatia de taste CTRL+C

  5. #5
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Daca ai Dm500 sau net puturos, e bine sa limitezi la maxim { 0:0:2 } toate liniile. Daca iti permiti ceva de genul { 0:0:1 } este si mai bine.
    Da in terminal comanzile free si apoi top si pune aici rezultatele. Vezi ca din top iesi cu combinatia de taste CTRL+C
    uite ce mi-ai cerut

    ~ > free
    total used free shared buffers
    Mem: 54504 38484 16020 0 3320
    Swap: 25204 0 25204
    Total: 79708 38484 41224

    Mem: 38508K used, 15996K free, 0K shrd, 3320K buff, 13932K cached
    Load average: 1.02 1.02 1.00
    PID USER STATUS RSS PPID %CPU %MEM COMMAND
    2265 root R 708 2260 0.5 1.2 top
    192 root S 17156 187 0.3 31.4 enigma
    4 root SW< 0 1 0.3 0.0 events/0
    210 root S 2784 1 0.0 5.0 CCcam
    2229 root S 688 2228 0.0 1.2 sh
    2260 root S 688 2259 0.0 1.2 sh
    2231 nobody S 680 147 0.0 1.2 in.ftpd
    2233 root S 672 2231 0.0 1.2 in.ftpd
    1 root S 616 0 0.0 1.1 init
    17 root S 608 16 0.0 1.1 rcS
    147 root S 580 1 0.0 1.0 inetd
    187 root S 572 17 0.0 1.0 s99enigma.sh
    2228 root S 496 147 0.0 0.9 telnetd
    2259 root S 496 147 0.0 0.9 telnetd
    177 root S 468 1 0.0 0.8 allinonesw
    16 root S 240 1 0.0 0.4 init
    14 root SW 0 1 0.0 0.0 mtdblockd
    43 root SW< 0 6 0.0 0.0 CiMAX irqd/0
    44 root SW 0 1 0.0 0.0 avs_thread
    45 root SW 0 1 0.0 0.0 fe_thread
    27 root SWN 0 1 0.0 0.0 jffs2_gcd_mtd1
    42 root DW 0 1 0.0 0.0 osp_thread

    multumesc pt ajutor

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pare ok, vad ca ai ceva memorie libera, procesorul nu este prea incarcat (inclusiv load average este in jur de 1) deci ramane in discutie partea de retelistica. Netul cum merge? E cumva mobil? Ai cumva torente la seed pe un alt calculator legat la acelasi router?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca problema e la numarul de carduri, de ce nu incerci sa le limitezi sa-ti intre doar cele apropiate, pana la urma cand se blocheaza cate carduri are serverul in total ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Pare ok, vad ca ai ceva memorie libera, procesorul nu este prea incarcat (inclusiv load average este in jur de 1) deci ramane in discutie partea de retelistica. Netul cum merge? E cumva mobil? Ai cumva torente la seed pe un alt calculator legat la acelasi router?

    Netul merge bine zic eu.
    Netul nu este pe mobil.
    Am torente la seed dar nu m-am uitat daca face seed atunci cand se bloca.

    Ce am pus mai sus (cu memorie si restu) nu este cu toate liniile deschise am cateva blocate si deschid cate una sa vad daca se mai blocheaza (ma refer la liniile C primite)


    multumesc pt ajutor

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt routere care incep sa aiba probleme de la 50-60 conexiuni deschise in paralel.
    Fa un test:
    Opreste torentele, schimba IP-ul extern (sper ca ai IP dinamic) asa incat peers de la torente sa nu te mai gaseasca si apoi restart CCcam pe noul IP.
    Daca-ti rezolva problema, inseamna ca va trebui sa reduci in clientul de torente numarul de conexiuni paralele.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    40km NW de Bucuresti
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georde View Post
    Buna ziua

    Este posibil sa se blocheze cccam din cauza la o anumita linie C? sau la mai multe?
    sau de la folosirea cccaminfo php nu cred dar intreb
    Am avut si eu o problema similara, cccam-ul de pe dm se bloca dupa pai multe update-uri cu CCcaminfo php. Se bloca imediat dupa ce faceam update.

    Verifica si liniile C, daca au ip-ul in regula. Daca exista o linie C in CCcam care are o adresa dns din care nu rezulta nici un IP, cccam-ul se restarteaza continuu.

  11. #11
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by EXCALIBUR View Post
    Am avut si eu o problema similara, cccam-ul de pe dm se bloca dupa pai multe update-uri cu CCcaminfo php. Se bloca imediat dupa ce faceam update.

    Verifica si liniile C, daca au ip-ul in regula. Daca exista o linie C in CCcam care are o adresa dns din care nu rezulta nici un IP, cccam-ul se restarteaza continuu.
    Cred ca ai dreptate
    De cand nu am mai folosit CCcaminfo php vad ca nu se mai blocheaza
    Mai am Card Sharing Control 0.5 nu l-am folosit prea mult sa vad daca se blocheaza

    Cu mii de multumirii
    Un incepator

  12. #12
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare cccam

    Revin cu intrebarea


    Este posibil sa se blocheze cccam-ul de la o line C PRIMITA?

    Ca asta observ eu la conserva mea...
    Daca dau drumul la linie se blocheaza cccam si trebuie sa dau restart la conserva sau sa repornesc cccamul dar cum schimb prg iar se blocheaza cum o blochez cum tot revine la normal..


    Cu mii de multumiri
    Un incepator

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe ce programe se blocheaza cccam, daca se blocheaza pe atka, in scrip la pornirea lui cccam adauga -dv, si sa rezolvat

  14. #14
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cata2k2k View Post
    pe ce programe se blocheaza cccam, daca se blocheaza pe atka, in scrip la pornirea lui cccam adauga -dv, si sa rezolvat
    Se blocheaza pe toate
    Nu mai deschide nimic

    Deschide dupa ce repornesc cccamul si daca schimb prg sau pe un alt provider iar blocaj

    Acum am blocata linia C: PRIMITA si merge fara probleme cum ii dau drumul se blocheaza
    Nu stiu si nici nu inteleg ce se intampla


    Cu mii de multumiri
    Un incepator

  15. #15
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil ca linia primita sa duca la blocarea cccam.ului dupa cum ai observat si tu sa sti ca si eu am avut probleme de genul asta si am renuntat la schimbul respectiv.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top