Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: nedumerire

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default nedumerire

    Am resetat receiver digi tv la setari fabricant si la o noua scanare desi imi sesizeaza satelitii Thor3 si Hotbird nu-mi selecteaza nici un program . ma poate ajuta cineva sa-mi explice ce s-a intamplat si cum pot receptiona din nou posturi de pe satelitii dinainte
    multumesc anticipat celor ce ma vor lamuri

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa intelegem ca ai pus diseq pe Thor si HB13 Atunci de acolo trebuie sa pornesti sa faci setarile potrivite. Incearca sa spui mai multe despre sistemul folosit de tine.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alexandra. Tare-mi sunt dragi fetele
    receptorul nu-ti sesizeaza satelitii thor si hotbird. Ei sunt setati default pentru scanare.

    Uitate mai bine in meniul de scanare si vezi ca tu nu apesi pe ce trebuie sa porneasca scanarea.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexandra50 View Post
    Am resetat receiver digi tv la setari fabricant si la o noua scanare desi imi sesizeaza satelitii Thor3 si Hotbird nu-mi selecteaza nici un program . ma poate ajuta cineva sa-mi explice ce s-a intamplat si cum pot receptiona din nou posturi de pe satelitii dinainte
    multumesc anticipat celor ce ma vor lamuri
    pentru cris setari nu sunt pe diseqla nici unul configuratia este hotbird
    lo inalt10600lo jos 09750 gbz
    Thor3 la fel nu stiu cum sa le se tez asa arata cand dauconfigurare lnb
    la setarea antenei imi arata 1 12,399 pe thor de scanat scaneaza dar nu gaseste nici un post asta nu pricep inainte de scanare aveam 288 posturi 90 necriptate acum doar ce prind pe intelsat daca stii mai multe care ma pot ajuta multumesc mult

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    alexandra. Tare-mi sunt dragi fetele
    receptorul nu-ti sesizeaza satelitii thor si hotbird. Ei sunt setati default pentru scanare.

    Uitate mai bine in meniul de scanare si vezi ca tu nu apesi pe ce trebuie sa porneasca scanarea.
    stiu sa scanez un satelit chiar scaneaza dar nu gaseste nici un program

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexandra50 View Post
    pentru cris setari nu sunt pe diseqla nici unul configuratia este hotbird
    lo inalt10600lo jos 09750 gbz
    Thor3 la fel nu stiu cum sa le se tez asa arata cand dauconfigurare lnb
    la setarea antenei imi arata 1 12,399 pe thor de scanat scaneaza dar nu gaseste nici un post asta nu pricep inainte de scanare aveam 288 posturi 90 necriptate acum doar ce prind pe intelsat daca stii mai multe care ma pot ajuta multumesc mult
    Eu am antena de la digitv fixata ca pozitie si inainte de a scana din nou prindeam mai multe posturi

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai diseq sau nu ? Cate LNB-uri ai pe antena ?In caz ca da atunci verifica setarile diseq in receiver . Daca este setat cum trebuie nu se poate sa nu gaseasca nici un program .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default pentru flavius

    configuratie lnb :Pentru DigiTV (Intelsat): Diseqc 1: #1, pentru HotBird Diseqc 1: #2; pentru thor3 Diseqc 1: #3 ;Diseqc 2:---
    la setarea antenei la pozitionare diseqc 1,2

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default nedumerire

    pentru cris si flavius Configurare lnb
    intelsat diseqc 1 #1
    hotbird diseqc 1 #2
    thor3 diseqc 1 #3
    mentionez ca am un singur lnb si antena e fixa ce setari trebuiesc facute ?
    in meniula setarea antenei
    intelsat pozitionare Diseq1,2 si la fel si ceilalti 2 sateliti

  10. #10
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai deschis un thread, posteaza acolo! Nu mai posta fiecare intrebare intr-un nou thread pentru ca faci forumul varza si nimeni nu mai intelege nimic.

    Regula de baza este ca daca ai un singur LNB (eu asa am inteles) nu mai folosesti nici un DiSEqC. Pui pe direct. Nu stiu cum are receiverul tau in meniu, dar trebuie sa fie ceva pe acolo. In plus, nu te juca cu frecventele oscilatorului (LO high & LO low) ca nu vei mai receptiona nimic. Lasa-le pe default.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @alexandra50:
    Faptul ca te dai de sex feminin nu inseamna ca poti sa postezi cum vrei si ce vrei pe forum. Urmatoarele postari aiurea le sterg fara preaviz, nu mai pierd timpul sa fac curat in urma ta.

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default scuze chooleen si SatWien Târnacopist

    ieri m-am inscris pe acest forum si nu stiam acestea ,scuze daca am deranjat am sa am grija sa nu mai deranjez

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sfatul meu e sa verifici toata instalatia, de la cablu, mufe, antena.Stiu ca nu are nici un sens dar se mai intampla ca exact cand ai trecut pe default sa se fi intamplat ceva si sa nu mai bata nimic din ce ai stiut sau ti se spune pe forum.Si nu in ultimul rand cauta in meniu si vezi daca ai semnal pe Thor.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    arata ca nu am semnal dar nu am facut nici oschimbare la antena pana acum 2 zile am avut
    multumesc pentru sfat

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexandra50 View Post
    arata ca nu am semnal dar nu am facut nici oschimbare la antena pana acum 2 zile am avut
    multumesc pentru sfat
    Din ce spui reiese ca ai antena dereglata si asta posibil de la vanturile/furtunile din ultima vreme.Daca nu ai cunostintele necesare sa-ti reglezi singur/singura antena chemi un instalator.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top