Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: o nelamurire !

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default o nelamurire !

    la un DM500s doresc sa improspatez pe sat Nilesat 101/102 - Atlantic Bird 4A 7° West sai adaug transpondere manual din comanda EDITARE TRANSPONDERI, de pe FlySat si am luat mai toate transponderele care nu le am in receptor ,am dat salvare si imi spune ca ......ca TRANSPONDERELE NU POT FI SALVATE IN FISIER ....,si am ramas cu cele vechi, rog sa-mi sp de ce nu pot salva transponderele in receptor sau cum pot sa le salvez in receptor prin alta metoda si de ce prima nu imi da posibilitatea

    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    la un DM500s doresc sa improspatez pe sat Nilesat 101/102 - Atlantic Bird 4A 7° West sai adaug transpondere manual din comanda EDITARE TRANSPONDERI, de pe FlySat si am luat mai toate transponderele care nu le am in receptor ,am dat salvare si imi spune ca ......ca TRANSPONDERELE NU POT FI SALVATE IN FISIER ....,si am ramas cu cele vechi, rog sa-mi sp de ce nu pot salva transponderele in receptor sau cum pot sa le salvez in receptor prin alta metoda si de ce prima nu imi da posibilitatea

    Multumesc!
    la scanare transponder imi apare un dreptunghi si scr. ...

    FATAL ERROR
    couldn`t open servicefile - create
    /var/tuxbox/config/enigma!


    am obs ca pe nici un satelit nu pot edita transp ,in afara de ce instalat de ce ce se intampla ..?

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ai spus si ce imagine folosesti , daca este vreuna "modefecata" de vreun arab in pauza de masa este normal sa ai asemenea necazuri

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    nu ai spus si ce imagine folosesti , daca este vreuna "modefecata" de vreun arab in pauza de masa este normal sa ai asemenea necazuri
    DARKSTAR 2 NABILO, CE SFAT IMI DAI SA MEARGA

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    legatura net + router= Dm500s


    am imaginea... Gemini 4.70 Non Bomb DM500... ,problema este ca nu pot conecta DM la net am dat restart la router nici o schimbare ,legatura intre PC si DM500s o fac cu ajutoru DCC care imi confirma legatura adica este conectat la PC + Dm dar la "Comunication setup" se face legatura numai la "Nameserver: si Gateway:" cele doua sunt verzi ,active iar "IP si Netmask" sint rosi adica inactive , de ce nu se poate activa Dm la net ,cine este de vina ?

    Multumesc!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trece un ip din aceeasi clasa cu a routerului , netmask : 255.255.255.0 , debifeaza DHCP , save si da un reboot la dream .
    Ar trebui sa mearga .
    Last edited by mychael86; 17th August 2010 at 00:18.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mychael86 View Post
    Trece un ip din aceeasi clasa cu a routerului , netmask : 255.255.255.0 , debifeaza DHCP , save si da un reboot la dream .
    Ar trebui sa mearga .
    daca fac lucru asta sa debifeaz DHCP nu imi da posibilitatea sa mai fac "testu" la "Comunication setup"se sterge patratu galben si nu pot sa-i dau testu ,


    <<<
    [quote=mychael86;933391]Trece un ip din aceeasi clasa cu a routerului , netmask : 255.255.255.0>>>, asta e facut si tot nu merge ,va rog sa=mi sp daca DM se poate strica de nu poate face conexiunea cu netu ,sau sa zic o prostie sa fie din cauza linuxului sa nu imi de-a voie sa ma conectez la net sa fie o 'chichita' pe acolo care nu imi dau seama si daca se poate face vreo verificare cu alt program daca DM merge la parametri lui normali ,ca ceva se intampla cu el ,sper sa nu fie de la caldura)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SA REZOLVAT!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde pot gasi servere cu plata pentru anumite prog ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top