Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 7020 si FTP prin dcc

    Am un dream 7020 cu gemini 4.60 pe CF care a fost parolat.Am reusit sa schimb parola dar problema cu care ma confrunt este ca nu resusesc sa ma conectez pe ftp cu dcc sa pun fisieru de configurare pt cccam. Ce ar trebui sa faca? Ajutati-ma va rog!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu total commander .


  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca totusi nu am reusit sa schimb parola la parola initiala de dreambox si de aceea nu merge.
    Ma poti indruma cum sa schimb parola in conditiile in care nu o stiu pe cea veche te rog?

  4. #4
    Replicator Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Asura
    Posts
    705
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza imaginea.
    In space no one can hear you screaming.

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as puneo si cu null modem dar nu am mai pus niciodata pe 7020 si nu ma pricep ma ales ca asta are si compact flash.
    Cu dreamup am mai lucrat dar nu pe CF si nu cu harddisk incorporat de aceea sunt derutat.

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat.Acu mai am un hop si gata. Cum faca sa inregistrez pe harddiskul din dotare (ce setari sunt necesare)?
    Multumesc!

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie facuta nicio setare, cu EPG sau daca nu manual mai multe explicatii dupa concediu ... sau da un search aici sigur esunt explicatii apoi ai si manualul.....
    (tocmai aici e hobby, descoperind singur)
    Succes!
    ,,*** Time is an illusion ! ***,,


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top