Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce stiti despre pachetul Mediaset de pe 13.0E ???

    http://www.lyngsat.com/packages/mediaset.html


    Acum Mediaset Premium este disponibil la abonare si in varianta satelit

    Sau vrea Berlusconi sa-l adauge ca optiune premium a pachetului TivuSat

    Sunt foarte curios. Ma poate lamuri cineva

    Toate cele bune !
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    1.nu e disponibil in varianta satelit!
    2.nu are nimic in comun cu tivsat care apartine R.A.I.

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    3. pachetul disponibil pe satelit alimenteaza zonele de transmisie(Releu ) unde este dificila receptia prin semnal terestru sau prin fibra.

    4. receptionarea acestor canale este posibila doar prin aparate de receptie profesionale.
    cam atat


  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aparate care bineinteles ca nu se pot obtine, de asemenea nici cartelele...

    Toate cele bune !
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    In gura lor..
    Posts
    1,155
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by serpiko View Post
    Aparate care bineinteles ca nu se pot obtine, de asemenea nici cartelele...

    Toate cele bune !
    Practic nu exista 2 carduri diferite - cardul e abilitat sa functioneze atat in cam dtt cat si in cam sat.
    Nu e ceva nou-dhalia tv utilizeaza de mult aceasta dualitate!

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    3. pachetul disponibil pe satelit alimenteaza zonele de transmisie(Releu ) unde este dificila receptia prin semnal terestru sau prin fibra.

    4. receptionarea acestor canale este posibila doar prin aparate de receptie profesionale.
    cam atat
    Nu e nevoie de receptoare foarte speciale ... doar de tunnere bune (care stiu 16APSK) iar carduri pentru acest pachet sunt in sharing.







    Si pentru o vizionare ok trebuie si o antena pe masura.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default mediaset

    din cate stiu mediasetul e numai pe digital terestru .. iar pe satelit se vad doar canalele gratuite din pachetul mediaset: boing, joi, canale 5 cu reciever si cartela tivu sat..

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TheMan View Post
    din cate stiu mediasetul e numai pe digital terestru .. iar pe satelit se vad doar canalele gratuite din pachetul mediaset: boing, joi, canale 5 cu reciever si cartela tivu sat..
    Dar cardurile de DTT se pot pune si in sharing ...

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Practic nu exista 2 carduri diferite - cardul e abilitat sa functioneze atat in cam dtt cat si in cam sat.
    Nu e ceva nou-dhalia tv utilizeaza de mult aceasta dualitate!
    Picollo08 vrei sa spui ca daca as avea un card Dahlia TV si l-as baga intr-un receptor care stie ...... 2 as receptiona mini-pachetul Dahlia TV pe Atlantic Bird 1 12.5W ?

    Toate cele bune !
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  10. #10
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti raspund eu, Da si fara card, in share daca ai pe careva cu un card in retea,

    ovidiu parca azbox este in stare sa gaseasca mediasetu pe 13*

    pe Pc nu stiu pentru ca nu ma mai intereseaza asa mult neavand unde lega placa dvb


  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by serpiko View Post
    Picollo08 vrei sa spui ca daca as avea un card Dahlia TV si l-as baga intr-un receptor care stie ...... 2 as receptiona mini-pachetul Dahlia TV pe Atlantic Bird 1 12.5W ?

    Toate cele bune !
    In share am si eu pachetul Dahlia TV, dar nu am ce face cu el atat timp cate este pt Italia DTT!

  12. #12
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut si eu o linie N pentru dahlia dar nu am incercato pe http://www.lyngsat.com/ab1.html 12515 H 2178-7/8


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top