Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: DM500s (clona)

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500s (clona)

    Salut,

    am un DM500s gemini 2.9.0 (release din 03.05.2006), procesor STBx25xx.
    Am cautat informatii despre versiunea asta si nu am gasit mare lucru..

    Se misca cam greu la schimbarea canalelor si prin meniu.

    ce imagine imi recomandati sa pun el ? s-ar misca mai bine cu alta imagine ?

    merci.

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sXLro View Post
    Salut,

    am un DM500s gemini 2.9.0 (release din 03.05.2006), procesor STBx25xx.
    Am cautat informatii despre versiunea asta si nu am gasit mare lucru..

    Se misca cam greu la schimbarea canalelor si prin meniu.

    ce imagine imi recomandati sa pun el ? s-ar misca mai bine cu alta imagine ?

    merci.
    Iti recomand NabiloDM500-V08-MAXVAR,o imagine care se misca foarte bine.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by sXLro View Post
    Salut,

    am un DM500s gemini 2.9.0 (release din 03.05.2006), procesor STBx25xx.
    Am cautat informatii despre versiunea asta si nu am gasit mare lucru..

    Se misca cam greu la schimbarea canalelor si prin meniu.

    ce imagine imi recomandati sa pun el ? s-ar misca mai bine cu alta imagine ?

    merci.
    http://dreambox.it/download.php?f=dr...0DarkStar%20II

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500s

    merci, o sa caut sa vad care sunt diferetele intre cele 2 imagini.

    exista vre-un risc daca pun imaginea cu flashwizzard (cablu utp) in loc sa o pun cu deamup (cu cablu serial) ?

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut, pune cu dream up si dai flash erase inainte . Noroc .

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...daca vrei un receptor cu adevarat rapid pune un PLi Jade 3 Maxvar, si atentie nu imagini modificate !1 Doar originale de pe site producatori. Neaparat cu DreamUP si cablu nullmodem, doar o asemenea incarcare i-ti ofera o imagine stabila !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default pli

    am pus pli-Jade3-dm500-maxvar-20090627-6494 cu flashwizard (din ce am citit face flash erease automat).

    am ales pli pt ca e mai noua decat celelalte 2 imagini pe care mi le ati recomandat si e stabila din ce am citit (destul de putin).

    la NabiloDM500-V08-MAXVAR mi-a placut interfata http://www.nabilosat.info/images/shots/24.png

    merci.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi daca mai este skin-ul blackbox pe PLI este super OK, bifeaza si enable fast zapping si se va misca de minune, nu inteleg de ce n-ai intslat-o cu DREAMUP ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default dm500s

    nu mai am pli pe el.
    am pus NabiloDM500-V08-MAXVAR si pe urma Nabilosat DarkStar II, dar cred ca pana la urma o revin la softul initial (gemini 2.9.0) ca nu se vede nici o diferenta ..se misca la fel de incet.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    372
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia incearca tu SIF si EDG - Nemesis. Lente sant imaginile ce le-ai incercat. Sper ca nu ai dm conectat la tv cu rca -uri.

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default dm

    am ramas pe n. darkstar II, dupa un reboot din telnet si-a revenit, merge perfect acum, l-am conectat in tuner la pc ..deocamdata ma joc cu el (rca -> rca to s-video -> tv tuner)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top