Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebri de intrebri iPhone4

    ciao oameni buni
    am primit si eu jucria 4 si i-am facut jailbreak , numa ca nu ma prea stiu cu cydia si nici nu prea gasesc multe.
    banuiesc ca-i din cauza ca cydia are numa adresele stas in ea.


    cu ce program pot sa bag si eu muzica de pe HDD pe iPhone ?
    sau exista vre-o pagina de unde pot sa download muzica de toate genurile
    unde pot gasi si eu un Navigon

    mersi deocamdat , o s mai vin cu intrebri.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1 pornesti cydia si faci toate update la zi
    te duci in cydia la quellen si ii mai dai o adresa ( ca si aici http://www.redmondpie.com/appsync-4.0-for-ios-4.0/)
    -instalezi appsync
    de aici descarci ce programe sau jocuri vrei
    http://apptrackr.org/
    sau de aici http://forum.mobilism.org/
    muzica si filme incarci in iphone cu itunes
    distractie placuta
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Daniel

    prima data , mersi de lamuriri.

    cu Navigon am rezolvat , dar cu muzica tot nu ma descurc , nu vad cum pot sa iau prin iTunes de pe HDD si sa le transfer in iPhone.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal

    sus in menu este import in mediathek
    dar mai simplu (deschizi 2 ferestre una cu itunes una cu directoriu cu muzica ) marchezi ce vrei sa importi si le tragi in directoriu muzica din itunes. Dupa care conectezi iphonul, dai click in itune pe el , sus ai un menu cu info,app,musik. Si la musik bifezi musik synchronizieren . Synchronizezi iphonul cu itunes si gata,le ai in telefon

    sper ca merge cu tras-ul in itunes si in windows.
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi , am rezolvat-o si pe asta cu muzica cu ajutorul tau.

    in iTunes , in Programme , nu am gasit niciun director Music , in schimb am gasit in User/Music/iTunes , am bagat muzica de pe HDD acolo si am sincronizat cum ai zis , a mers.

    mersi

    acum , ca sa vad structura iPhoneului in win explorer , cum vad HDD in explorer cu tot ce am pe el , ce program tre sa folosesc sau mai bine intrebat , se poate
    parca am vazut ceva ( pus de @Blana , parca ) in care arata tot ce ai pe iPhone in explorer , poate ma insel si era altceva , am cautat dar nu mai gasesc.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal
    trebuie sa instalezi din cydia open ssh(ii pe prima pagina in cydia mai jos) . Dupa instalezi winSCP http://winscp.net/ (trebuie setat ip, user :root pasword :alpine.) la pornire prima oara dureaza mai mult pina isi genereaza o cheie.
    Ai grija ce modifici acolo sa nu-l faci praf
    Ar fi indicat sa schimbi si password-ul. Instalezi terminal din cyidia ,il pornesti scri ca la dream passwd dai alpine si new password.

    PS: este si un plugins pentru total commander pe net
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi , am rezolvat-o si pe asta.

    vad ca multe nu prea am ce sa fac in el dar e bine ca pot sa-l accesez.

    mersi mult

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iph 4?

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    ciao oameni buni
    am primit si eu jucria 4 si i-am facut jailbreak.
    De unde l-ai luat - si cat ai dat pe el - asta daca nu e secret.
    Cum merge tel si pe ce retea? Bateria cum este?
    Antena - i-ai facut testul pentru a vedea daca si cat semnal pierde?

  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am comandat la Orange si mi-a venit in 3 zile.
    am dat 400 de iepuroi , cu prelungire de contract , stii cum e , puncte , trepte etc , ce are fiecare retea de telefonie mobila in program.

    da , semnalul dispare cind il tin in toata palma , de la 5 linii ( sa zic asa ) , coboara la 2 linii ( acum vb asa aproximativ , dar ce-i drept , scade ).

    bun , dar , semnalul scade doar la OS4.0 ( care il am eu ) , dar la OS 4.1 e remediata problema cu semnalul .
    acum , daca e adevarat ca semnalul corespunde cu cit arata liniile , asta nu mai stiu , stii cum e , prin update de firmware se poate orice , chiar sa-ti iasa liniile de pe ecran si tu sa n-ai semnal , dar na , fact e c , nu mai scade la OS4.1

    bateria , deocamdata nu pot sa zic cit tine pt ca de cind l-am primit l-am tot avut legat la laptop , download de apps , sincronizari , muzica si toate cele , deci chiar nu am apucat sa-l tin fara sa-l leg la comp , nu pot sa zic.
    poate de miine incolo , ca incep lucru si nu prea mai am timp.

    de mers , merge perfect , chiar si cu Jailbreak , nu vad nici o diferenta cu sau fara Jailbreak.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @badboy

    scade semnalul si la 4.0.1
    incearca asa: unde ai semnal 1 linie sau 2, tine-l in mina stinga cu ecranul spre tine, degetul mare perpendicular pe latura stinga si cele4 degete pe latura dreapta in partea de jos. Il ti vreo 30 -40 sec si a disparut tot semnalul (cauta providerul)
    Culmea ca am incercat 3gs in aceasi locatie si dispare si la 3gs
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default cell tower

    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    @badboy

    scade semnalul si la 4.0.1
    incearca asa: unde ai semnal 1 linie sau 2, tine-l in mina stinga cu ecranul spre tine, degetul mare perpendicular pe latura stinga si cele4 degete pe latura dreapta in partea de jos. Il ti vreo 30 -40 sec si a disparut tot semnalul (cauta providerul)
    Culmea ca am incercat 3gs in aceasi locatie si dispare si la 3gs
    Eu mi-am luat si instalat (pe 3GS ) aplicatia urmatoare

    http://www.redmondpie.com/signal-app...rs-around-you/

    Costa 5 dolari dar e tare poti sa vezi semnalul etc.
    Merita banii...

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default incompetenta

    Si iata cum la altii incompetenta se plateste....si chiar merita

    http://www.redmondpie.com/chief-of-i...4-antennagate/

    Imaginati-va cum ar fi fost (ar fi trebuit ) sa fie iPhone 4 fara problema de design a antenei...oricum este si asa cel mai bun..din clasa sa...restul sunt departe....iar daca a-ti citit printre randuri la conferinta lui nea jobs...dupa 1 septembrie...sau ma rog pana la 1 sept se pot comanda husele protectoare...dupa...s-ar putea sa fie un nou design...iar iPhone 4 alb a fost intarziat...?Oare de ce?...Cred ca o noua antena....Vom vedea...

  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    @badboy

    scade semnalul si la 4.0.1
    incearca asa: unde ai semnal 1 linie sau 2, tine-l in mina stinga cu ecranul spre tine, degetul mare perpendicular pe latura stinga si cele4 degete pe latura dreapta in partea de jos. Il ti vreo 30 -40 sec si a disparut tot semnalul (cauta providerul)
    Culmea ca am incercat 3gs in aceasi locatie si dispare si la 3gs
    da , interesant , am luat si eu 3gsul nevestei , care are 4.0.1 si l-am tint cum ai zis , intradevar , scade si la 3gs.

    acum nu stiu daca ai avut pe iPhone4 4.0.1 , dar eu l-am probat pe al unui coleg de lucru , i-am acoperit toata partea stinga , n-a disparut semnalul deloc , deaia am si zis ca la 4.0.1 sa rezolvat.

    cine stie , o fi fost doar o intimplare ca n-a scazut atunci.

    in orice caz , eu is super multumit.

    nevasta-mea , mi-a si zis ce cadou vrea de ziua ei ( are 3gs doar de 7 luni )

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,048
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satlex
    si dupa mine sint pe departe cele mai bune telefoane chiar daca le mai critic un pic (ca doar nu-s perfecte )

    @badboy
    Da,iphone 4g era cu 4.0.1
    In dragoste,razboi si Romania totul e permis!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    .....nevasta-mea , mi-a si zis ce cadou vrea de ziua ei ( are 3gs doar de 7 luni )
    Se pare ca inca un 3GS se pregateste sa ajunga la gunoi. Ma inscriu primul sa-l culeg.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top