Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu memorarea canalelor FTA pe conserva de la DIGI

    Am vrut sa memorez si alte programme FTA pe conserva DIGI dar mi se
    pare ca receiverul nu prea vrea sa faca cee ce vreau eu.

    Am vrut sa folosesc numai receptorul de la DIGI pentru ca am avut numai
    unul FTA inainte.

    Am o problema cu memorarea canalelor FTA pe conserva de la DIGI.
    Sunt deja disperat.
    Nu pot sa inteleg cum pot sa dispara programele deja memorate din
    lista de canale. Sunt si gauri in numerotarea canalelor ca exemplu sare
    de la 104 la 117.

    Am 3 LNB pe o sina multifeed: Intelsat, Sirius si Astra. Cu programele
    de la DIGI nu are nici o problema (ar fi fost si de mirare) dar cu cele de pe Sirius si Astra cred ca nu prea se intelege. Cu scanarea fiecarui TP
    de pe Sirius sau Astra dispar unele precedent scanate si memorate.
    In plus le mai si arunca aiurea pe unde apuca, nu are nici o ordine
    sau logica in memorarea programelor.

    Chiar asa de nasoala este conserva Hyundai sau fac eu ceva gresit?

    Poate imi da si mie cineva o idee ce as putea sa fac.

    Thanks!

  2. #2
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt si gauri in numerotarea canalelor ca exemplu sare
    de la 104 la 117.
    Asta inseamna ca le-ai sters intentionat sau din greseala.
    Conserva nu stie sa reindexeze.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De sters am sters programele care nu ma intereseaza, dar culmea culmilor este ca am sters din alta parte dar locurile fara index au ramas intre 104 si 117. Dar cum am spus am cateva canale care din cand in cand apar si dispar fara sa sterg absolut nimic. Daca incerc sa mut canalele pe unele le reindexeaza. Iar dupa toata aceasta tevatura cu mutatul lor sa le gasesc in alta ordine. Este cam curiosa treaba.

    Eu cred ca programatorii care ar fi trebuit sa faca softul conservei in timpul acesta au dormit.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa asa cu cele pe care vrei sa le stergi: intii muta-le la sfirsitul listei de canale, apoi sterge-le. Dar pt. asta trebuie sa memorezi iar totul.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi,Conserva,Nemultumitii....
    By patrocle in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 35
    Last Post: 8th February 2006, 00:18
  2. conserva digi cu dbox2
    By darkness in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 25th January 2006, 15:33
  3. Stand-by la conserva digi
    By Paul_L in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 24th January 2006, 12:34
  4. conserva digi!!!!!!!
    By danisat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 22nd October 2005, 10:42
  5. EPG sincron pe majoritatea canalelor Digi
    By ciprian_73 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 1st June 2005, 21:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top