Daca folositi deja un cont de mail de la Yahoo atunci cu siguranta vi sa intamplat nu o data ci de mai multe ori sa stergeti 1 mail important pentru voi. Spre norocul nostru, in momentul in care stergem un mail din Inbox acesta se va duce in folderul Trash. Folderul Trash la randul lui poate fi golit prin simplu click pe butonu “Empty” din dreapta acestuia. Daca si de acolo mailul nostru a fost sters atunci mai avem totusi o sansa de al recupera. Compania Yahoo pune la dispozitia clientilor sai un formular prin care in urma completarii, ei vor face tot posibilul pentru a recupera mailul sters. Cu toate acestea nimeni nu va garanteaza, nici chiar cei de la Yahoo, ca sansele de recuperare vor fi de 100% insa daca este vorba despre un mail foarte important, chiar merita incercata recuperarea acestuia!
Tot ce trebuie sa facem pentru a face o cerere de recuperare este sa accesam acest link:
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/yahoomail/basics/basics-01.html
Odata accesat link-ul, va sfatuiesc sa cititi cu atentie textul din pagina respectiva. Daca nu cunoasteti limba engleza puteti traduce pagina cu ajutorul lui Google Translate despre care noi am facut un videotutorial.
Atentie insa la click-ul catre forumlarul ce trebuie completat pentru ca acesta este diferit daca folositi Yahoo Mail New sau Yahoo Mail Clasic. Dupa ce ati completat formularul va sfatuiesc la intrebarea “How may we contact you?” (cum sa va contactam?) sa completati o alta adresa de email pe care o detineti, alta decat cea din care vreti sa recuperati mailul.
http://www.videotutorial.ro/?p=3988&...=Yahoo%21+Mail