Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
 1. #1
  Administrator Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Location
  Las Vegas
  Posts
  8,510
  Posts Thanks / Likes

  Default Dispare Telesport ?

  Telesport este aproape de intrarea n incapacitate de plată, iar 70 la sută dintre angajaţi negociază trecerea la Dolce Sport, postul care va fi lansat pnă la finalul lunii august. Angajaţii de la Telesport au făcut două somaţii oficiale către managementul postului pentru plata drepturilor de autor, restante la unii şi de patru luni.
  Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


  http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
  Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

 2. #2
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Bucuresti
  Posts
  921
  Posts Thanks / Likes

  Default

  oricum nu aveam ce sa vedem pe Telesport !
  nici o pierdere

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2008
  Location
  cimpia turzii
  Posts
  321
  Posts Thanks / Likes

  Default

  a inceput sa bata VINTU prin buzunare,a gindit el ceva dar se pare ca il lasa puterile care or fi ele.oare ce va urma din trust
  VU+DUO2

 4. #4
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  S-W RO
  Posts
  1,576
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Las'ca a nenorocit (Vintu) o gramada de oameni creduli, isi merita soarta. E evident ca-l lasa puterile care se bazau pe influente si santaj... Si nu ca nu ar mai fi loc dar sunt multi pe aceeasi patratzica !
  "Nimic nu se pierde, totul se transforma" doar stiti asta !

 5. #5
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Thumbs down

  Telesport intra in faliment

  de R.M. HotNews.ro
  Joi, 5 august 2010, 14:34 Economie | Media & Publicitate

  Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis, in data de 2 august, solicitarea societatii care opereaza postul Telesport, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii, anunta Mediafax.

  Societatea Telesport Intermedia SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti, in data de 27 iulie, deschiderea procedurii insolventei, potrivit datelor publicate pe site-ul Tribunalului Bucuresti (TB).

  Tribunalul a admis solicitarea Telesport Intermedia SRL, in sedinta din 2 august. Sentinta TB este definitiva si executorie, putand fi atacata cu recurs, in termen de sapte zile de la comunicare.

  "Admite cererea debitorului SC Telesport Intermedia SRL (...), in temeiul art. 107 alin 1 rap. la art. 32 alin. 1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei, dispune intrarea in faliment prin procedura simplificata a debitorului. In temeiul art. 107 alin. 2 din lege, ridica dreptul de administrare al debitorului si dispune dizolvarea societatii debitoare", se arata in sentinta Tribunalului Bucuresti.

  Potrivit site-ului Consiliului National al Audiovizualului, licenta audiovizuala a postului sportiv Telesport este detinuta de SC Telesport Intermedia SRL, ai carei actionari sunt: GMG Media Box SA - 99,95% si Sorin Enache - 0,05%.

  Pana in aprilie 2009, licenta Telesport a fost detinuta de S.C. Realitatea Media SA. Dar, in data de 14 aprilie 2009, CNA a aprobat cedarea licentei audiovizuale a televiziunii sportive Telesport de la S.C. Realitatea Media SA catre S.C. Telesport Intermedia SRL, o societate controlata de Constantin Druica si Sorin Enache. Sorin Enache este si directorul general al grupului Realitatea-Catavencu.

  Licenta Telesport a revenit la Telesport Intermedia SRL, in conditiile in care aceasta societate a detinut licenta si din 2003 pana in 9 septembrie 2008, cand a fost preluata de grupul Realitatea-Catavencu.

  Totodata, instanta a dat dispozitie tuturor bancilor la care debitorul are disponibil in conturi sa nu dispuna de acestea fara un ordin al judecatorului sindic sau al lichidatorului, obligatia de instiintare a bancilor revenindu-i lichidatorului.

  "Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, in sarcina lichidatorului judiciar. Stabileste termen de maxim 10 zile de la data notificarii deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor catre lichidator, impreuna cu lista actelor si operatiunilor efectuate pana la deschiderea procedurii. Dispune intocmirea si predarea catre lichidator, in termen de maxim 10 zile de la intrarea in faliment, a unei liste cuprinzand numele si adresele creditorilor si toate creantele acestora, cu indicarea celor nascute dupa data introducerii cererii de deschidere a procedurii. Fixeaza urmatoarele termene limita: a) termenul limita de depunere, de catre creditori, a opozitiilor la sentinta de deschidere a procedurii - 15 zile de la notificare, precum si termenul de solutionare a opozitiilor, care nu va depasi 10 zile de la data expirarii termenului de depunere a acestora; b) termenul limita pentru inregistrarea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului 15.09.2010 c) termenul de verificare a creantelor, de intocmire, afisare si comunicare a tabelului preliminar de creante 8.10.2010; d) termenul de definitivare a tabelului creantelor 24.09.2010; e) data primei sedinte a adunarii generale a creditorilor - 29.09.2010", se mai arata in sentinta TB.

  Lichidatorul este Cabinetul Individual de Insolventa Siliste Cristian Dragos, care va indeplini atributiile prevazute de lege, cu o remuneratie de 2.000 lei din averea debitorului, Telesport Intermedia SRL.

  Totodata, instanta pune in vedere lichidatorului "indeplinirea formalitatilor privind mentionarea la registrul comertului a reprezentantilor permanenti ai sai". De asemenea, "dispune ca lichidatorul sa trimita o notificare, in conditiile art. 61 alin. 3 din lege, privind intrarea debitorului in procedura falimentului prin procedura simplificata, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea acestuia, tuturor creditorilor mentionati in lista depusa de debitor in conformitate cu art. 35 rap. la art. 28 alin 1 lit. c), debitorului si oficiului registrului comertului sau, dupa caz, registrului societatilor agricole ori registrului asociatiilor si fundatiilor in care debitorul este inmatriculat, pentru efectuarea mentiunii, instantelor judecatoresti in a caror jurisdictie se afla sediul declarat la registrul comertului, si tuturor bancilor unde debitorul are deschise conturi, in vederea aplicarii prevederilor art. 36 din lege".

  In plus, TB pune in vedere lichidatorului sa intocmeasca un raport de activitate amanuntit si sa-l depuna la dosarul cauzei in termen de 40 de zile de la desemnare. "In temeiul art. 4 din lege, dispune deschiderea de catre debitor a unui cont la o unitate bancara din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, in termen de 2 zile de la notificarea deschiderii procedurii; in caz de neindeplinire a atributiei, contul va fi deschis de catre lichidator. Eventualele disponibilitati banesti vor fi pastrate intr-un cont special de depozit bancar", se mai arata in sentinta Tribunalului Bucuresti.

  Urmatorul termen stabilit de TB pentru continuarea procedurii este 6 octombrie.

  Reprezentantii Telesport Intermedia SRL nu au putut fi contactati pana la momentul difuzarii acestei stiri.
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 6. #6
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2008
  Location
  cimpia turzii
  Posts
  321
  Posts Thanks / Likes

  Default

  astept ziua Z pentru REALITATEA si ANTENA3
  VU+DUO2

 7. #7
  Replicator Mentor
  Join Date
  Aug 2008
  Location
  Asura
  Posts
  707
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Da, eu propun sa ramana numai B1 si 0TV cu cate 2 ore de program despre maretele realizari ale Carmaciului...
  In space no one can hear you screaming.

 8. #8
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Oradea
  Posts
  71
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by tjd1971 View Post
  astept ziua Z pentru REALITATEA si ANTENA3
  Si eu astept ziua Z pentru B1,VOX,OTV,TARAF,ETNO si FAVORIT.
  Si daca se poate si pentru Base si Boc !
  Last edited by adicorp; 5th August 2010 at 23:15.

 9. #9
  Junior Member Friend
  Join Date
  Aug 2009
  Location
  I don`t understand this question
  Posts
  33
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Oare de ce-or mai fi achizitionat o parte din drepturile de transmisie a unor meciuri de la CM 2010 ? Nu cred ca Vantu iese (va iesi prea curand) in pierdere in vreo afacere .

 10. #10
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2008
  Posts
  81
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by accidutzzu View Post
  Oare de ce-or mai fi achizitionat o parte din drepturile de transmisie a unor meciuri de la CM 2010 ? Nu cred ca Vantu iese (va iesi prea curand) in pierdere in vreo afacere .
  Da Asa zici tu
  Registrul Comertului spune altceva

  "Realitatea Media, compania care opereaza televiziunile din trustul lui Sorin Ovidiu Vantu, ca Realitatea TV sau Money Channel, a reusit performanta de a-si creste veniturile cu 10%, de la 27,1 milioane euro in 2008, la 29,9 milioane euro in 2009, dar si-a adancit pierderile pana la 39 milioane euro, fata de 19,9 milioane euro in 2008. Realitatea a avut un numar mediu de angajati de 1026 de oameni, cu 16 mai putini decat in 2008".
  sursa:
  http://www.dailybusiness.ro/stiri-me...-in-2009-46870

 11. #11
  Junior Member Friend
  Join Date
  Aug 2009
  Location
  I don`t understand this question
  Posts
  33
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by ddivi View Post
  Da Asa zici tu
  Registrul Comertului spune altceva

  "Realitatea Media, compania care opereaza televiziunile din trustul lui Sorin Ovidiu Vantu, ca Realitatea TV sau Money Channel, a reusit performanta de a-si creste veniturile cu 10%, de la 27,1 milioane euro in 2008, la 29,9 milioane euro in 2009, dar si-a adancit pierderile pana la 39 milioane euro, fata de 19,9 milioane euro in 2008. Realitatea a avut un numar mediu de angajati de 1026 de oameni, cu 16 mai putini decat in 2008".
  sursa:
  http://www.dailybusiness.ro/stiri-me...-in-2009-46870
  Spalarea de bani n-apare inca la Registrul Comertului (asta in cazul in care nu te-ai prins la ce ma refeream mai sus) .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top