Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: vPlug Server

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default vPlug Server

    O noua gaselnita in materie de fake cards (din emu) - protocol cccam.

    http://www.upload-drive.com/file/983...0-0-3-rar.html

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    server cccam care merge pe windows? Suna interesant

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e chiar cccam...dar este capabil sa trimita inspre cccam keytze din vplug....iar cccamul din box...le va primi...atata timp cat in .cfg adaugi o linie C: cu adresa editata in programel...problema e ca trebuie tras de keytzele alea ca sa inceapa livrarea...adica pui boxul sa ceara key...si..exact ca in cazul SBCL...daca nu cere nimeni...dupa un timp...nu mai livreaza...nici daca il rogi...

    ahhh....si...cel putin eu, nu stiu daca dupa linia C:.....se poate pune 256.... ))
    Teach me...please !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    nu e chiar cccam...dar este capabil sa trimita inspre cccam keytze din vplug....iar cccamul din box...le va primi...atata timp cat in .cfg adaugi o linie C: cu adresa editata in programel...problema e ca trebuie tras de keytzele alea ca sa inceapa livrarea...adica pui boxul sa ceara key...si..exact ca in cazul SBCL...daca nu cere nimeni...dupa un timp...nu mai livreaza...nici daca il rogi...

    ahhh....si...cel putin eu, nu stiu daca dupa linia C:.....se poate pune 256.... ))
    Nu e nevoie de 256 sa poti aparea cu local din vplug server ... sunt alte metode mult mai bune de a simula locale din acest programel.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Romania,Suceava
    Posts
    170
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate cineva sa explice concret la ce ajuta acest vplug servers ? Adica daca nu ai in prealabil un server CCcam pe care sa il folosesti trebuie sa creezi unul sau pur si simplu deschide ca si pluginul vplug doar pachete din EMU
    yo

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este capabil sa i-ti livreze o linie F: ..cu orice provider doresti tu si sa i-ti serveasca key din Vplug...atata timp cat actualizezi v_key.db..

    acea linie F:...in functie de cunostintele fiecaruia..va intra intr-un server adevarat...CCcam..sau Oscam....sub forma unei linii C:

    daca se joaca cineva 10 min cu programul...se lamureste si singur...dar e mai usoara intrebarea pe forum
    Teach me...please !

  7. #7
    Black Sheep Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un exemplu de utilizare ar fi sa vezi un provider care poate fi decodat doar de vplug (Irdeto2 de ex.) pe un Dreambox setand boxul ca si client de cardsharing pentru PC.

    Folosesc versiunea 1.0.0.6.
    Functioneaza bine atata timp cat il lansez direct.
    Daca il pun sa porneasca automat cu windows-ele nu gaseste modulele (probabil un mic bug). Are cineva vre-o idee?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top