Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox 800 cu probleme

    Nu mai merge dvi-ul si reteaua merge doar pe wirelles.in octombrie ar face 2 ani dar nu pot sa-l trimit la garantie pt ca pretenul ARMAND25 a binevoit sa ma minta cand l-a vandut ,ca nu are garantia la el si ca daca e vreo problema cu el imi da actele.Acum nu mai dau de el si daca dau nu am chef de probleme ca am cam draci pe el.Nu va recomand sa luati de la el.
    Si nu am nici timp si chef sa ma ocup de el.Nu e clona ca e luat inainte cu mult timp sa apara clonele.Daca il vrea cineva in aceste conditii astept o oferta de pret.Daca nu o sa stea in dulap.Asta i-a fost viata.
    Multa prostie pe pamantul romanesc.....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune un pret sa vedem daca se mai poate face ceva cu el!

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default oferta

    ofer eu primul: 400 lei
    digiman

  4. #4
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In seara asta caut factura de la al meu si daca nu e trecut pe factura nimic de unde sa reiese ca ar fi altul ti-l trimit eu la reparat dar pt asta trebuie sa mi-l trimiti in germania. Si conditia cea mai importanta, sa nu fie clona ca factura e de la hm-sat unul din cei mai importanti dealeri DMM si nu vreau sa intru la alte chestii. Asta in cazul in care nu gasesti alta solutie.





    bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by danzel View Post
    Nu mai merge dvi-ul si reteaua merge doar pe wirelles.in octombrie ar face 2 ani dar nu pot sa-l trimit la garantie pt ca pretenul ARMAND25 a binevoit sa ma minta cand l-a vandut ,ca nu are garantia la el si ca daca e vreo problema cu el imi da actele.Acum nu mai dau de el si daca dau nu am chef de probleme ca am cam draci pe el.Nu va recomand sa luati de la el.
    Si nu am nici timp si chef sa ma ocup de el.Nu e clona ca e luat inainte cu mult timp sa apara clonele.Daca il vrea cineva in aceste conditii astept o oferta de pret.Daca nu o sa stea in dulap.Asta i-a fost viata.
    si eu am luat de la el dm800.Nu te cred ca nu mai dai de el.Eu i-am pus cooler asa cum mi-a zis de la inceput si n-am probleme.Il tin in stand-by cu capacul desfacut,iar cand functioneaza ii pun capacul,deasupra sunt cooler-ele si le alimentez la usb.
    Are antenacenter.ro
    Priviti aici de pe site:
    Antena Center Shop
    Adresa : Strada Craiovita, Nr 56, Craiova, Dolj
    Cod Postal :200185 Telefon: 0251.59.33.95
    0372.92.11.69 Email [email protected]
    [email protected]

  6. #6
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb re...

    Quote Originally Posted by rumunac View Post
    .Il tin in stand-by cu capacul desfacut,iar cand functioneaza ii pun capacul,deasupra sunt cooler-ele si le alimentez la usb.
    De ce in stand-by cu capacul desfacut ca doar se incalzeste cand functioneaza...de ce nu alimentezi saparat de la un alimentator de telefon tot 5v are si nu mai fortezi dm-ul pe usb , cu un ventilator de sursa (la 5v nu face deloc galagie), alimentat in acest fel imi tine RECE dm-ul (poti pune si intrerupator separat)



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cooler-ele de pe capac obtureaza ventilatia naturala si de aia in stand-by il tin cu capacul desfacut.Pe procesor am pus si un radiator de aluminiu,iar punand degetul pe radiator constat ca dupa ceva timp ma frige.Prefer sa suflu in iaurt,decat sa ma duc cu el al garantie

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da eu folosesc clona de 1 an. Are HDD de 500Gb. Fara cooler pe usb, fara cooler deasupra , doar cu radiatorul montat de producatori.
    NICI O PROBLEMA ! Fara "tuner filed",fara freez-ri....
    Imi explica si mie cineva DE CE clona fara cooler lucreaza IMPECABIL ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top