Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor dolce HD

    Poate ca merita un topic propriu , poate nu , o sa vedem. Pina una alta eu il deschid. E un receptor facut de Kaonmedia. Are si tuner de cablu, nu stiu daca activ sau nu . Nu cred sa aiba numai mufa de antena. Posturil hd se vad bine cind sunt transmise bine. Posturile SD se vad incomparabil mai bine decit pe un receptor cu iesire SCART din cele vazute de mine si nu sunt putine. Are o boala insa. Cred ca softul nu e matur si se blocheaza sau pierde imaginea , destul de des si trebuie resetat de la retea .
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Valenii de Munte
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce versiune soft ai pe el? cea originala sau cea actualizata?
    vezi ca se poate face update de soft, si se rezolva problemele.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu exact ce versiune de soft are dar stiu ca primul lucru cind a vazut lnb legat la el si-a facut update de soft. O sa ma uit la versiune si scriu aici ceva mai tirziu
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  4. #4
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au existat doar doua versiuni de soft.Prima din iunie preinstalata pe receiver nu permitea canalelor Sd formatul 16:9 si vreo doua taste de pe telecomanda erau inactive.Cel de-al doilea la care receiverul face acum automat update de pe 28 mai e responsabil de blocarea stb-ului la schimbarea programelor.Asteptam al treilea care sa rezolve aceasta problema ,sa deblocheze portul usb , sa permita editarea canalelor si receptie fta.Ultimele trei doleante doar in vis.Si evident inca vreo 4-5 canale Hd + subtitrare la Discovery.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L View Post
    Poate ca merita un topic propriu , poate nu , o sa vedem. Pina una alta eu il deschid. E un receptor facut de Kaonmedia. Are si tuner de cablu, nu stiu daca activ sau nu . Nu cred sa aiba numai mufa de antena. Posturil hd se vad bine cind sunt transmise bine. Posturile SD se vad incomparabil mai bine decit pe un receptor cu iesire SCART din cele vazute de mine si nu sunt putine. Are o boala insa. Cred ca softul nu e matur si se blocheaza sau pierde imaginea , destul de des si trebuie resetat de la retea .
    E un fenomen tare ciudat blocarea stb-ului HD de la Dolce. Eu am facut niste experiente atat pe echipamentul meu cat si pe al unor clienti. Desi varianta asta nu am testat-o, am ajuns la concluzia ca problemele apar din cablu( singurul element neschimbat pe stb-urile cu probleme). Saptamana viitoare schimb si cablul si va tin la curent. Oricum nici un STB montat cu cablu nou ni mi-a facut probleme.

  6. #6
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablul coaxial de la Lnb?

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ioany View Post
    Cablul coaxial de la Lnb?
    da, cablul coaxial . scuze pt amiguitatea mesajului de mai inainte.

  8. #8
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cu ce l ai inlocuit? Tot cu Rg6 sau F 660?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top